Sådan Konverter en Blu-Ray film til en DivX

December 16

Sådan Konverter en Blu-Ray film til en DivX


Blu-Ray er en optisk disk specifikation, der bruger blå laserlys til at lagre større mængder data end en dvd. Disse diske, hvis primære formål er at lagre film, kan konverteres og kodet, ved hjælp af DivX, i en enkelt computer-fil. DivX er en video-kodning specifikation, der kan bruges til at konvertere en Blu-Ray disc i en enkelt AVI computer-fil. Der er mange fordele ved at konvertere en Blu-Ray film til DivX. En Blu-Ray konverteret på denne måde kan ses direkte fra harddisken, hvilket reducerer belastning gange, disk ridser, og behovet for specialiseret Blu-Ray visning software.

Instruktioner

1 Start AVS Video Converter fra sin installerede placering.

2 Venstre klik på knappen "Gennemse ..." og navigere til Blu-Ray film, du ønsker at konvertere til DivX.

3 Klik på "Til AVI" knappen placeret i øverste venstre del af programmets hovedvindue. Dette vil producere en pop-up dialogboks.

4 Vælg "DivX" fra profilen vælgeren i denne dialogboks, og klik på "OK" knappen. Dette vil sætte output fil som DivX og vedligeholde alle lyd- og videokvalitet.

5 Klik på "Konverter nu!" knappen i nederste venstre del af programmets hovedvindue. Dette vil begynde den filkonvertering fra Blu-Ray til DivX. Afhængig af størrelsen af ​​filmen kilden og hastigheden på din computing konfiguration kan dette tage en til flere timer at gennemføre.


relaterede artikler