Sådan Set Up en Webcam Som Hjem overvågningskamera til Se på PC

September 15

Sådan Set Up en Webcam Som Hjem overvågningskamera til Se på PC


Installation af et videoovervågning system i dit hjem er en god måde at finde ud af, hvad der foregår, når du ikke er der. Men at købe og installere et videoovervågning system kan være dyrt og tidskrævende. Hvis du kun ønsker at observere en vis del af dit hjem, behøver du ikke at købe et system, der dækker hele dit hus. Skab dit eget overvågningssystem ved at installere en overvågning ansøgning og et webcam på computeren.

Instruktioner

1 Tilslut et webcam til din computer. Sæt webcam USB-kablet i en ledig USB-port på computeren. Systemet installerer automatisk webcam. Hvis du bliver bedt, skal du indsætte webcam installation cd'en i computerens diskdrev for at fuldføre installationen.

2 Download en webcam sikkerhed ansøgning. GotoCamera, Digi Watcher og iSpy Connect er eksempler på webcam overvågning programmer, du kan downloade.

3 Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden. Følg instruktionerne for at konfigurere softwaren overvågning. For eksempel, skal du vælge placering for installationsfilerne. Klik på "Udført" eller "Afslut", når installationen er færdig.

4 Starte programmet overvågning, og derefter klikke på "Kameraer" eller "My kameraer."

5 Vælg webcam tilsluttet din computer. Den video-output fra kameraet vises på computerens skærm. Placer webcam, så det fanger det område, du ønsker at observere.

6 Vælg de, du vil bruge til at hente video ved hjælp af webcam muligheder. De præcise indstillinger, der er tilgængelige afhænger af anvendelsen. For eksempel kan en ansøgning tillade kontinuerlig optagelse, indtil computerens harddisk er fuld, mens en anden kun tillader optagelse, når der registreres bevægelse. Klik på "Record" eller "Capture" knappen, når du er klar til at starte optagelsen.


relaterede artikler