Sådan Slet Likes på Facebook

September 12

Sådan Slet Likes på Facebook


Lade dine Facebook-venner vide, hvad du kan lide rundt på hjemmesiden kunne ikke være nemmere. Hvis du tror, ​​en bestemt stilling eller en kommentar er sjovt eller relevant, skal du blot klikke på "Synes godt om" linket under den. Tilsvarende, hvis du nyde en bestemt virksomhed eller et produkt, skal du bruge "Like" ikonet øverst på siden for at vise du er en fan. Hvis du skifter mening om kunne lide en side eller post, fortryde handlingen er ganske let.

Instruktioner

1 Slet et Ligesom fra en kommentar eller post ved at vende tilbage til stillingen og klikke på det lille blå "I modsætning til" linket under posten.

2 Fjern et Ligesom fra en side ved at gå til startskærmbilledet på siden. Få adgang til en side ved at skrive sit navn i søgefeltet øverst på Facebook, og sider, du kan lide automatisk komme op først i søgeresultaterne. Alternativt, gå til "Info" fanen på din profil og klikke på "Se flere sider" i afsnittet "Aktiviteter og interesser" - hver side, du kan lide er noteret.

3 Klik på "I modsætning til" linket, placeret på venstre side af hjemmesiden lige under antallet af mennesker, der har valgt at lide siden.


relaterede artikler