Sådan løses Video Frame Noise i ProShow Producer

November 15

Sådan løses Video Frame Noise i ProShow Producer


ProShow Producer er et diasshow præsentation software, der gør det muligt at kombinere oprettede videofiler og stillbilleder i en professionelt designet diasshow. Ved afspilning indsatte videofiler, kan du opleve at der er en takkede spor bag bevægelige objekter. Dette er den video sammenfletning og er forårsaget af to forskellige billedfrekvenser. Hvis videoen frame rate du importeres til projektet ikke passer til ProShow Producentens frame rate, får du disse linjer. For at løse problemet, skal du justere billedhastighed på din ProShow præsentation.

Instruktioner

1 Find den videofil på din computer, du vil bruge på produktionen. Højreklik på filen og vælg "Egenskaber". Dette indlæser et vindue med alle oplysninger om videofilen. I vinduet, det hedder sin nuværende billedfrekvens (typisk 30 frames per sekund, men det kan variere).

2 Åbn ProShow Producer og vælg fanen "Indstillinger". Du kan redigere funktioner i produktionen, herunder afspilning af videofiler.

3 Vælg frame rate option og sæt den til den samme billedhastighed som ønskede videofil. Accepter ændringerne, og afslut derefter ud af valgmenuen. Når du er i import af den videofil, er du ikke kommer til at se videobilledet støj under afspilningen.


relaterede artikler