Sådan holder mine artikler adskilt fra mine indlæg på WordPress

September 14

Da WordPress er et kraftfuldt blogging-system, der kommer med en bred vifte af indbyggede PHP funktioner til at håndtere forespørgsler til sin database, kan du redigere bloggen kode og bygge en side til at adskille artikler fra indlæg. Filtrering af WordPress loop - den kode, der bruges til output indhold såsom blogindlæg - baseret på kategorinavne vil tillade dig at fjerne genstande fra de vigtigste blog. Opret en side af stillinger og filtrere løkken til kun at vise artikler der, så du også kan have en "artikler" side.

Instruktioner

Rediger dit tema skabeloner

1 Log ind på din WordPress dashboard fra WP-Admin mappe på din hjemmeside. Naviger til "Editor" under "Udseende" for at indlæse "Rediger Temaer" skærm. Klik på linket for index.php under "Skabeloner" overskrift.

2 Finde begyndelsen af ​​din WordPress loop kode i index.php filen. Koden ser sådan ud:

<? php IF (have_posts ()): while (have_posts ()): the_post (); ?>

Tilføj en ny linje over at kode og skriver dette:

<? php query_posts ( 'CATEGORY_NAME = Post «); ?>

3 Find slutningen af ​​din WordPress loop. Denne kode omfatter mindst "EndWhile" og "endif" udsagn, som regel med en fejl-håndtering besked mellem de to. Under "endif" erklæring, der lukker din løkke, tilføje denne kode:

<? Php wp_reset_query (); ?>

Klik på den blå knap "Opdater File" for at gemme dit arbejde.

4 Åbn din index.php fil i en kode editor eller Notesblok på din computer. Kopier og indsæt sin kode ind i en ny fil og gemme den med det filnavn, du vil bruge. Tilføj en ny linje til toppen af ​​koden i denne fil og skrive dette:

<? php /

Skabelon Navn:? Artikler />

5 Rul ned til "query_posts ()" funktion og forandring "post" til "artikel" til din kategori navn. Gem filen og upload den til dit tema mappe på din server, som er placeret under / wp-content / temaer /.

Set Up Your artikel Side og kategorier

6 Naviger til "Sider" i instrumentbrættet WordPress, og klik på "Tilføj ny". Fyld i titelfeltet med navnet "artikel", og vælg "Artikler" under "Skabeloner" overskrift på højre side af skærmen. Tilsæt ikke indhold i editoren kassen. Klik på den blå knap "Publish" for at oprette siden.

7 Naviger til "Kategorier" under "Indlæg" og udfylde formularen under "Tilføj ny kategori" for at oprette en kategori med titlen "indlæg". Opret en anden kategori med titlen "artikler".

8 Gå til "Indlæg" og svæve over titlen på et indlæg. Klik på "Quick Edit" link, der vises, og marker afkrydsningsfeltet for den relevante kategori. Placer hvert indlæg i "indlæg" eller "artikler", så din blog indeks vises kun regelmæssige indlæg og "artikler" side viser kun artikler.

TIPS

  • Sikkerhedskopier dine tema filer, før du redigerer dem. Hvis du støder på en "hvid skærm" fejl, re-uploade temaet for at komme tilbage i til WordPress.