Sådan deaktiveres PDF Print Funktion

March 9

Sådan deaktiveres PDF Print Funktion


Adobe Acrobat Portable Document Format (PDF) kan du oprette dokumenter til distribution via flere forskellige typer af medier, såsom print, web og e-mail. Men nogle gange, til forskellige sikkerheds- og ophavsretlige årsager, kan du ikke ønsker at give brugere af dine PDF-filer til at udskrive dem. Du kan deaktivere PDF print funktion med Acrobat Pro sikkerhedsindstillinger.

Instruktioner

Deaktivering PDF-udskrivning i Acrobat Pro

1 Åbn PDF, hvor du ønsker at deaktivere udskrivning i Acrobat Pro.

2 Klik på "File" på menulinjen, og vælg "Egenskaber" for at åbne dialogboksen Dokumentegenskaber.

3 Klik på fanen "Sikkerhed" for at vise den del af dialogboksen Document Security.

4 Klik på "Security Method" drop-down og vælg "Password Security." Dette åbner Password Sikkerhed - dialogboksen.

5 Find afsnittet "Tilladelser" i dialogboksen, og klik derefter på "Begræns redigering og udskrivning af dokumentet. Et kodeord vil blive nødvendig for at ændre disse tilladelsesindstillinger" afkrydsningsfelt.

6 Skriv en adgangskode i "Skift tilladelser Password" feltet.

7 Klik på "Udskrivning tilladt" drop-down og vælg "Ingen".

8 Klik på "OK". En advarsel vises dialogboksen informere dig, at nogle tredjepartsprodukter kunne tilsidesætte disse indstillinger. (Der er ikke noget du kan gøre ved det --- hacking er en del af livet på internettet.) Klik på "OK". Bekræft tilladelser Dialogboksen Password vises.

9 Gentag den adgangskode, du tidligere har indtastet, og klik derefter på "OK". Acrobat viser en advarsel dialogboks informere dig, at ændringerne ikke vil finde sted, før du gemmer dokumentet. Klik på "OK". Du vender tilbage til Dokumentegenskaber.

10 Klik på "OK" for at lukke Dokumentegenskaber.

11 Klik på "File" på menulinjen og vælg "Gem" for at gemme PDF-filen. Udskrivning er deaktiveret.

TIPS

  • Du kan også begrænse visning og redigering af PDF fra Password Sikkerhed - dialogboksen. At kræve en adgangskode for at åbne PDF, klik på "Kræv en adgangskode for at åbne dokumentet" afkrydsningsfelt, og indtast en adgangskode i "Document Open Password" feltet. For at begrænse redigering, skal du klikke på "Ændringer tilladt" drop-down, og vælg derefter det sæt redigering begrænsninger, du gerne vil anvende.
  • Notér de adgangskoder, du bruger til at begrænse dine PDF-filer. Hvis du glemmer dem, vil du ikke være i stand til at ændre sikkerhedsindstillingerne.

relaterede artikler