Sådan Stop registreringsfejl

June 20

Windows-registreringsdatabasen er en stor database, der indeholder de indstillinger og konfigurationer af programmer og applikationer, der kører på computeren. Når du installerer programmer, er dens nøgler og værdier tilføjet til registreringsdatabasen. Der er mange ting, der forårsager registreringsdatabasen fejl. De omfatter forkert afinstallere programmer, downloade ondsindede filer og forkert systemopdateringer. Der er mange tips du kan observere at stoppe registreringsdatabasen fejl, herunder ved hjælp af en gratis og kraftfuld registreringsdatabasen renere program, der fjerner unødvendige værdier og reparationer mangler dem.

Instruktioner

Ved hjælp af en Registry Cleaner

1 Hent og installer CCleaner gratis.

2 Start dit program efter at den er installeret, og klik på knappen "Registry" på venstre panel.

3 Klik på "Scan efter problemer." CCleaner vil scanne registreringsdatabasen for manglende sidesten indgangsværdier, mangler delte dll filer og ubrugte filer extensions.

4 Klik på "Fix udvalgte problemstillinger", når scanningen er færdig og er blevet opdaget fejl. Klik på "Ja" for at sikkerhedskopiere og gemme registreringsdatabasen. Klik på "Fix alle valgte problemer" og klik på "OK" for at fjernede unødvendige poster og gendanne manglende filer.

Tips til at hjælpe med at forhindre registreringsfejl.

5 Følg Korrigerer trin for at afinstallere programmer, du ikke længere vil have på din computer. Dette kan variere afhængigt af programmet. Nogle programmer kan afinstalleres fra kontrolpanelet, og andre har til at bruge en uninstaller.

6 Kør virus scanner mindst en gang om ugen for at fjerne ondsindede parasitter fra registreringsdatabasen. Hvis du ikke har et antivirusprogram, hente og installere AVG Antivirus gratis.

7 Må ikke hente og installere programmer eller spil mod ondsindede websites såsom Warez websteder. De fleste downloads fra disse type websteder omfatter trojanske heste (trojanske heste), der forårsager registreringsdatabasen fejl.

8 Må ikke downloade vedhæftede filer fra e-mails, der ser tvivlsom. De kunne indeholde ormen parasitter, der forårsager registreringsdatabasen fejl og skader systemfiler.

TIPS

  • Kør registreringsdatabasen renere mindst en gang om ugen.

relaterede artikler