Sådan Luk et AIM Mail-konto

December 14

Engang, du åbnede en AIM-konto. Men som tiden gik, du indså du ikke ønsker kontoen længere. Du kunne ikke lide skærmen navn, du har valgt, eller du simpelthen ikke bruge den konto længere. Til din forfærdelse, du hurtigt opdage, at AOL aldrig skabt en måde for dig at lukke en AIM-konto. Men der er en vej uden om dette problem.

Instruktioner

1 Gå til AOL-tjeneste hjemmeside og logge ind ved at besvare din konto sikkerhedsspørgsmål. Når du er logget ind, skal du vælge "Rediger" under "Display Name".

2 Indtast et generisk navn, såsom "OOOO" eller "XXXX" og indsende dette navn.

3 Vælg "Kontakt e-mail adresse." Igen, skal du indtaste et generisk navn og forelægger det. Dette behøver ikke at være den samme generiske navn, du indtastede i det forrige trin.

4 Klik på "Rediger" under "postnummer". Indtast alle nuller og indsende disse oplysninger.

5 Slet alle dine eksisterende e-mails i din AIM-konto ved at åbne AIM Mail fra en anden e-mail-konto via (IMAP) Internet Message Access Protocol, kopiere dem til at e-mail-konto eller til din computer drev og derefter slette dem.

6 Afstå fra at logge ind på din AIM-konto i seks måneder. Efter seks måneder, AOL sletter automatisk din konto.

TIPS

  • Sørg for at din nye e-mail-klient kan få adgang til IMAP-konti. Outlook, Outlook Express og Eudora er nogle programmer, der kan få adgang til IMAP.
  • Må ikke kalde AOL til at søge hjælp lukker en AIM-konto. De har ingen specifikke procedurer til at gøre det.

relaterede artikler