Hvordan man laver en bedre bil Cartoon

June 20

Mange mennesker i disse dage bruger software til at skabe deres egne animerede tegneserie shorts. Nogle af disse er færdig ved hjælp 2-D programmer som Photoshop, GIMP eller Toon Boom. Men disse 2-D tegnefilm ikke har stor realisme. Hvis du ønsker at gøre en animation af en bil, det bedste du kan få fra 2-D er noget som en række illustrationer. Hvis du ønsker at lave en bedre animation af en bil, vil du ønsker at bruge en 3-D animation program som freeware version af Daz Studio.

Instruktioner

1 Gå til Daz 3D-hjemmeside og downloade den nyeste version af Daz Studio. Installere det på din computer. En genvej til programmet vil blive tilføjet til din computers skrivebord. Mens du er på Daz 3-D, købe og hente en af ​​de biler, de har til rådighed, at er i stand til at blive animeret (hvilket betyder døre åbne og hjulene dreje). Installer den til Daz Studio. Også downloade den gratis Victoria 4 tal og installere det så godt.

2 Gå til Renderosity og hente tøj og hår rekvisitter til Victoria 4 tal, samt en 3-D gadebilledet. Du kan have til at downloade flere separate modeller af bygninger og rekvisitter til scenen. Installer alt dette indhold til Daz Studio.

3 Åbn Daz Studio. Gå til "Bibliotek" mapper til venstre og gennemse dem til scene modeller og indlæse dem i den scene. Placer dem, hvor du vil have dem. Nu finder Victoria 4 tal. Træk det ind i scenen. Også bringe i håret og klæder, anbringe på figuren. Endelig skal du trække i bilen.

4 Klik på "Pose" fane øverst. Derefter (med Victoria 4 tal valgt) gå til højre og klik på "Parameter" fanen. Brug positionering og udgør kontrol for at placere Victoria 4 tal i bilen.

5 Åbn "Scene" fanen øverst til venstre. Hold "Shift" -tasten og vælg Victoria 4 figur og alle de elementer, der er knyttet til hende. Træk dem under bilen vises øverst.

6 Vælg bil i fanen scene. Gå til "Parameter Dials" og ved hjælp af positionering kontrol, placere bilen, hvor du vil have det, når animationen begynder.

7 Vælg en senere ramme på tidslinjen. Nu ændre placeringen af ​​bilen, hvor du ønsker det at være i slutningen af ​​animationen. Ændre "Parameterindstillinger Dials" for hjulene, så de bliver som bilen bevæger sig.

8 Vælg "Render Settings" øverst. I panelet til højre vælge størrelsen på den animerede tegnefilm og filtype. Klik på "Make Movie" knappen. Så hit "Render" og Daz Studio vil gøre ud af din animation.


relaterede artikler