Sådan Slet indhold fra søgemaskiner

September 25

Når du søger efter noget på internettet og mange forslag begynder optræder alle på én gang, kan det blive irriterende. Der er to måder, at dette sker: Søgemaskinerne indstilles automatisk til at give forslag, når du skriver i breve, og din browser gemmer dine søgninger og viser dem, når du klikker på bestemte tekstbokse. Der er dog måder at slette søgningen indhold og for at forhindre dem i at blive vist igen.

Instruktioner

For Mozilla Firefox

1 Åbn Firefox og find "Funktioner" fanen, som er i øverste venstre side af vinduet.

2 Klik på fanen Værktøjer og derefter klikke på fanen "Ryd historik". Dette vil slette alle de søgninger, du har foretaget på søgemaskinerne. Du kan også gøre dette ved at trykke på Ctrl + Shift + Delete på samme tid. Hvis du ønsker at slette historikken kun fra en bestemt tidsperiode, som den tidligere time eller hele dagen, kan du gøre det ved at ændre tidsperioden i den boks, der popper op, når du klikker på "Ryd browserdata. "

3 Klik på "Start Privat browsing", som er lige over fanen "Ryd historik". Dette vil forhindre webbrowseren fra at spare søgninger igen.

For Internet Explorer

4 Åbn Internet Explorer, og find "Funktioner" fanen, som er længst til højre side af skærmen.

5 Få adgang til de værktøjer og derefter klikke på "Slet browserdata", som er den første mulighed i den liste, der popper op, når du klikker på værktøjer.

6 Marker alle de oplysninger, du vil slette. De oplysninger, du skal slette fjerne søgningen indhold primært i "Cookies" og "Form data" sektioner.

7 Klik på "Slet alle" i bunden af ​​siden for at fjerne søgningen indhold.

Fjernelse Søg Assist fra Yahoo, Google og Bing

8 Gå til Yahoo.com og find den lille ekspansion fane på søgemaskinen. Det vil være på den nederste venstre hjørne af tekstfeltet. Klik på den for at udvide forslaget kassen. På langt til højre i boksen, vil der være "Søg Assist:. Til | Off" Klik på "Off" og Yahoo vil stoppe søgningen hjælpe.

9 Gå til Google.com og find linket "Indstillinger", som er på øverste højre hjørne af skærmen. Klik på den og derefter rulle ned til afsnittet "Forslag til forespørgsler". Tryk prik i afsnittet "Query Suggestions", der siger, "Du skal ikke give forslag til forespørgsler i søgefeltet." Rul ned og klik på "Gem indstillinger" for at anvende ændringerne.

10 Gå til Bing.com og skriv en søgning, som i "hurtig". Vent på forslagskasse at udvide og derefter klikke på "Sluk", som vil være på nederst til venstre i kassen.


relaterede artikler