Sådan oprettes Brevpapir Med Microsoft Word

June 30

Sådan oprettes Brevpapir Med Microsoft Word


Microsoft Word giver værktøjer og funktioner til at gøre mange typer af dokumenter, fra brochurer og flyers til tilpassede brevpapir. Oprettelse af din egen brevpapir er en fantastisk måde at personliggøre breve til erhvervsmæssige formål eller personlig brug. Du kan spare en masse tid ved hjælp af en af ​​Words færdige brevpapir skabeloner. Derefter kan du gemme det som en personlig skabelon, som du kan bruge på et senere tidspunkt.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word.

2 Klik på "Microsoft Office-knappen" og vælg "Ny".

3 Klik på "papirvarer" fra listen over links nedenunder "Microsoft Office Online." Klik på "Brevpapir" i hovedvinduet. Alle tilgængelige skabeloner fra Microsoft Office Online vil indlæse.

4 Gennemse brevpapir skabeloner. Find en, der passer til dine behov. Mange har en vis form for dekorative side grænsen med plads til dine kontaktoplysninger og logo, hvis du har brug for det.

5 Vælg den, du vil bruge, og klik på "Download". Skabelonen vil åbne i et nyt Word-dokument.

6 Begynd med at vælge den pladsholder indhold, du vil erstatte. Skriv dit eget navn og andre oplysninger, du vil inkludere i brevhovedet.

7 Marker teksten og omformatere det, hvis du ønsker. Klik på fanebladet "Home" og foretage ændringer, såsom skrifttype, skriftstørrelse og skriftfarve i "Skrifttype" gruppe.

8 Lad pladsholderteksten for indhold, der vil ændre sig, hver gang du bruger det, såsom indhold brevet.

9 Erstat pladsholder logoer med din egen. Vælg pladsholderen og trykke på "Slet". Klik på fanen "Indsæt". I "Illustrationer" gruppe, klik på "Picture". Vælg et billede fra din computer for at indsætte. Vælg billedet på siden og flytte den efter behov.

10 Gem filen som en skabelon. Dette vil tillade dig at genbruge brevpapir igen og igen. Klik på "Microsoft Office-knappen" og "Gem som". Vælg "Skabeloner" mappe under "Microsoft Word", som er der, hvor du vil gemme filen. Vælg "Word skabelon" fra "Gem som type" liste. Skriv et navn til filen, og klik på "Gem".

TIPS

  • For at genåbne dit brevpapir, skal du klikke på "Microsoft Office-knappen, Ny". Klik på "Mine skabeloner". Vælg dit brevpapir.

relaterede artikler