Sådan Clean MacBook Pro Keyboard med Vacuum

June 8

Sådan Clean MacBook Pro Keyboard med Vacuum


MacBook Pro går med dig overalt, herunder kontor, skole og biblioteket. Mens rejser til disse steder, kan du stuve MacBook i en messenger taske eller på passagersædet i bilen. Ligegyldigt hvor du går, eller hvordan du pakker din Mac, den flade indre tastatur er altid modtagelige for støv og snavs. Selvom luft blæsere eller trykluft anbefales til grundlæggende oprydning, kan små håndholdte støvsugere blive brugt til at suge ud den hårde, dybe støv i mellem og under tasterne.

Instruktioner

1 Åbn skallen af ​​MacBook Pro. Skub skærmen igen, så du har fuld adgang til tastaturet.

2 Sluk for strømmen til computeren helt. Afbryd også strømforsyningen fra siden af ​​computeren som en sikkerhedsforanstaltning.

3 Indstil din håndholdte vakuum, eller din større gulv vakuum, til den laveste indstilling. Hvis du bruger en slange knyttet til et større gulv vakuum, vedhæfte den fiberholdige børstetilbehør til enden af ​​slangen. Dette vil hjælpe med at beskytte dine nøgler fra den hårde plast af slangen.

4 Hold den lille vakuum omkring en halv tomme over tastaturet og gøre lige, langsomme afleveringer på tværs af hver række af taster. Hvis du bruger den fibrøse slange vedhæftet fil, er du velkommen til at passere over tasterne med det for maksimal støv sug.

5 Fortsæt støvning indtil hele tastaturet er ren. Du måske rengøre omstrejfende støvpartikler fra skærmen og andre dele af computerens legeme med den samme teknik.

TIPS

  • Hvis din computer er meget beskidt inde og ud, bringe det til din nærmeste Apple forhandler eller computer reparation virksomhed for en konsultation.
  • Luk altid MacBook shell når det ikke er i brug for at forhindre indsamlingen af ​​støv. Når du rejser, opbevare computeren i en forseglet, polstret bæretaske.
  • Brug ikke en medium eller høj indstilling på din vakuum, som den kraft kan løsne følsomme interne komponenter.
  • Forsøg aldrig disse trin, mens computeren er tændt, da det præsenterer en elektrisk fare. Det kan også forårsage permanent skade på computeren.