Sådan foretages fejlfinding din Dell notebook med en projektor

August 5

Sådan foretages fejlfinding din Dell notebook med en projektor


Hvis du søger at vise indholdet af din Dell notebook til andre personer at se, tilslutte computeren til en projektor vil passe regningen. Men hvis projektoren ikke er korrekt visning af videosignalet udsendes af Dell-computer, skal du foretage fejlfinding af kabelforbindelsen og bestemme, hvad der præcist forhindrer projektoren producere computeren indhold.

Instruktioner

1 Tænd både Dell bærbare og projektoren. Du kan ikke se den computer programmering på projektoren skærmen, hvis den bærbare pc og projektoren ikke er tændt.

2 Kontroller kabelforbindelsen løber fra Dell notebook til projektoren. Hvis nettilslutningsledningen ikke er sat helt ind i begge havne er videosignalet ikke kommer til at nå projektoren.

3 Vælg "VGA" kabelforbindelse på projektoren menuen. Videoen fra den bærbare computer ikke vil skal vises hvis input indstillingen ikke er indstillet til VGA.

4 Kig over VGA kablet for eventuelle beskadigede områder. Videosignalet kan ikke nå den digitale projektor hvis kablet har ridser eller mangler tilslutning ben.


relaterede artikler