Sådan Sæt en iPad ind i bilen Højttalere

December 3

Sådan Sæt en iPad ind i bilen Højttalere


Hvis din iPad eller iPad Mini allerede er blevet en konstant business følgesvend, er der ingen grund til ikke at slutte den til bilens højttalere, mens du er på farten. Mens tidlige havde problemer med at tilslutte en iPad til nogle bil stereo systemer, blev de fleste af disse fejl udarbejdet af den tid, iPad 2 blev frigivet. Så længe din iPad kører iOS 4.2 eller nyere, bør det arbejde med de fleste systemer. At have en professionel installere en iPad Mini i instrumentbrættet kan køre dig over $ 800, plus prisen på iPad. For prisen på et kabel eller en adapter kan du tilslutte det selv.

Auxiliary Line-in Connections

Hvis din bil stereoanlæg indeholder en 1/8-inch stik til ekstra enheder, kan du normalt bruge dette til at tilslutte en iPad til bilens højttalere. Tjek dit stereoanlæg brugervejledningen for at bekræfte, hvilke enheder det understøtter. Du skal bruge en 1/8-inch lydkabel. Sæt den ene ende af kablet i hovedtelefonstikket på iPad og den anden ende i Aux stikket på stereoanlægget. Hvis dit stereoanlæg ikke har et ekstra stik, skal du kontrollere brugervejledningen for at se, om det har en line-in forbindelse andetsteds. Nogle producenter inkluderer en linje for en CD-skifter bag instrumentbrættet eller endda i bagagerummet af bilen.

Båndoptager adaptere

Ældre bilradio, der omfatter en kassette-afspiller kan udstyres med en kassetteafspiller adapter. Disse adaptere er formet som et kassettebånd og omfatter et 3,5 mm stik, der forbinder ind IPAD hovedtelefonstik. For at bruge adapteren, bare indsætte det i kassetteafspiller, og vælg derefter kassetten indstilling på stereo kontroller. Når du starter iTunes på iPad, skal du være i stand til at lytte til din musik på bilens højttalere.

FM modulatorer

FM modulatorer forbindelse til din iPad og derefter udsende musik fra din iPad til bilradioens FM-modtager. Nogle modeller udsendes trådløst til en ubrugt FM-frekvens på stereoanlægget. Andre modeller forbinde direkte til bagsiden af ​​instrumentbrættet, hvor stereo forbindelse til antennen. Nogle modulatorer er batteridrevne, mens andre stikket i bilens cigarettænder. Inden du foretager et køb, skal du kontrollere producentens specifikationer for at sikre, det kan bruges med iPad 30-bens stik.

Bluetooth

Mange autoradioer dag support Bluetooth. Hvis dette er tilfældet med din stereo, kan du tilslutte en iPad til bilens højttalere trådløst. Konkret stereo skal understøtte Advanced Audio Distribution Profile Bluetooth, som kræves for at streame musik. Følg producentens anvisninger for at parre den stereo til din iPad. Du kan få adgang til iPad Bluetooth skærm ved at lancere "Indstillinger" og derefter trykke på "Generelt" og derefter "Bluetooth". I de fleste tilfælde skal du indtaste en kode, der vises på dit stereoanlæg i iPad første gang du opretter forbindelse.

Disclaimer

Oplysningerne i denne artikel gælder for iPad (3rd generation) og iPad Mini. Det kan variere en smule eller væsentligt med andre versioner eller produkter. Forsøg aldrig at betjene en iPad eller en anden elektronisk enhed, mens du kører.


relaterede artikler