Sådan blokere en person fra din Twitter

March 13

Sådan blokere en person fra din Twitter


Twitter er en social networking site, der giver sine brugere til at fortælle, hvad de gør eller tænker i korte, 140 tegn meddelelser, der er kendt som "tweets". De har også mulighed for at blokere disse oplysninger fra visse mennesker, de ikke ønsker at se det. Blokering brugere fjerner dine tweets fra deres Twitter-feeds, selv om dine tweets er stadig synlige, hvis de går til din Twitter-side, medmindre du har en privat konto.

Instruktioner

1 Gå til Twitter hjemmeside, og derefter logge ind på din Twitter-konto.

2 Klik på "tilhængere" og derefter vælge den person, du ønsker at blokere fra din side.

3 Klik på "Block" ikonet og vælg derefter "Block". Dette vil blokere den pågældende bruger fra at se din Twitter-side og information.

TIPS

  • For at åbne en Twitter-konto, gå til Twitter hjemmeside og klik på "Deltag". Alt hvad der behøves er dit navn, vist navn, en e-mail-adresse og adgangskode.

relaterede artikler