Sådan sammenligne VoIP Priser

January 19

Sådan sammenligne VoIP Priser


VoIP, eller Voice-over-Internet Protocol, er ikke længere en eksperimentel ny teknologi, men et levedygtigt alternativ til traditionelle telefontjenester. Det kan være en mere økonomisk valg for dig, afhængigt af din situation, mængden af ​​opkald, du gør, de steder du ringe til, og de funktioner, du finder vigtige.

Sammenligne med Fastnet priser

VoIP er ofte billigere end traditionel fastnet telefon service, men det er vigtigt at lave en komplet sammenligning. Telefon virksomheder kan have en billig, unadvertised plan, der er sammenlignelige, selv om VoIP mulighed kan give flere funktioner til samme pris. Voicemail, viderestilling og nummervisning er funktioner, der er standard med de fleste VoIP-tjenester, men kan koste ekstra fra telefonselskabet. VoIP kræver en high-speed internet-forbindelse, såsom DSL eller kabelmodem.

Sammenligne VoIP Options

Ikke alle VoIP indstillinger er de samme. Nogle tjenester, såsom Skype og Google Voice, tillader dig at bruge din computer til at foretage et opkald, men er ikke beregnet til at blive brugt med et standard telefon. Tjenester såsom Vonage og Internet telefon service, der tilbydes af de fleste internetudbydere, arbejder på en lignende måde til en fastnet telefon service, når de er installeret, så du kan foretage opkald med din almindelige telefon. Når man sammenligner forskellige VoIP-tjenester, er det vigtigt at sammenligne både omkostningerne, men de funktioner, hver tjeneste giver, som kan variere meget fra den ene udbyder til en anden.

Undersøg International Priser

En vigtig forskel mellem VoIP og fastnet-tjenester er, at langdistanceopkald ofte er inkluderet i grundprisen, hvis de er lavet til folk i samme land. Opkald til andre lande kan variere i pris, så hvis du ofte ringer folk i andre lande, vil du ønsker at sammenligne disse satser, selv blandt forskellige VoIP udbydere.


relaterede artikler