Sådan fjernes symboler fra Word-dokumenter

June 4

Udtrykket "et billede er værd tusind ord" er velkendt for mange mennesker, men når det billede er et symbol, dets "værdi" kan få lidt overskyet. Symboler er ikke nødvendigvis øjeblikkeligt genkendelig, hvilket kan føre til forvirring, når de er indeholdt i teksttunge dokumenter. Uanset om du har tilføjet et symbol til et Word-dokument, modtaget et dokument til at redigere med symboler inkluderet eller en af ​​Word automatiske auto-konvertere muligheder sparket i, kan du slette symboler fra Word-dokumenter med to hurtige muligheder.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word. Klik på fanen "Filer". Klik på "Åbn" og finde dokumentet med symbolerne for at fjerne. Dobbeltklik på filnavnet og rul til den del af dokumentet med det første symbol at fjerne.

2 Klik én gang på et grafisk symbol, som en indsat billede eller billede, der viser symbolet, for at fremhæve det. Tryk på "Slet" -tasten på tastaturet for at fjerne symbolet.

3 Fremhæv et symbol lavet af tekst tegn ved at klikke markøren til venstre for symbolet første tegn, klikke og trække markøren indtil hele symbolet er fremhævet. Tryk på "Slet" for at fjerne symbolet.


relaterede artikler