Hvordan man laver en knap Element Launch Link

November 22

Når du designer en hjemmeside, skal du overveje, hvordan du vil linke til andre sider eller hvordan du vil linke til andre hjemmesider af interesse. Nogle metoder til sammenkobling omfatte grundlæggende tekst links eller billede links, der fører dig til en ny side, når der klikkes. Men hvis du er syg af almindelig tekst eller billede links, prøve at bruge en knap element for at starte links. HTML-koden er relativt enkel, og det resulterende knappen vil gøre dig synes som en HTML pro.

Instruktioner

1 Åbn dit eksisterende HTML-dokument med et redigeringsprogram som Notepad eller Dreamweaver. Hvis du opretter en ny side, skal du bruge en HTML editor til at hjælpe dig i gang.

2 Rul ned til den del i din HTML-kode, hvor du vil have din forbundet knappen Indst. Tilføj denne kode, hvor du ønsker på knappen for at blive vist:

<FORM METHOD = "LINK" ACTION = "dit link">

<INPUT TYPE = "submit" value = "Klikbart Button">

</ FORM>

3 Indtast i fuld HTML-adressen på en ekstern link, hvor der står "dit link" eller angiv i den korte formular link, hvis du linker til en side i de vigtigste bibliotek på din hjemmeside.

4 Luk tag ved at skrive </ FORM> og derefter gemme og uploade din HTML-side til din hjemmeside. Klik på linket for at sikre, det tager dig til det rigtige sted.


relaterede artikler