Sådan Helt Fjern en trojansk Remover Trial fra en computer

June 10

Sådan Helt Fjern en trojansk Remover Trial fra en computer


Trojanske heste er vira, der har til formål at korrupte data, slette data, give fjernadgang til din computer, skal du logge tastetryk og hente information. Trojan fjernelse er softwareprogrammer, der sigter på at fjerne disse vira. Mange af disse trojanske flyttefirma er ikke gratis, men kan komme med en prøveversion. Desværre, skal fjernes for at frigøre plads, eller i nogle tilfælde, fordi de indeholder uønsket software samt disse trojanske remover forsøg.

Instruktioner

1 Klik på ikonet Windows i nederste venstre på skrivebordet og vælg "Kontrolpanel".

2 Dobbeltklik på "Tilføj eller fjern programmer". Vent på listen til at udfylde. I Windows Vista ikonet vil blive titlen "Programmer og funktioner".

3 Rul gennem listen, indtil du finder den trojanske fjernelse forsøg, du vil fjerne.

4 Vælg den trojanske fjernelse retssagen ved at klikke på det én gang, og derefter klikke på "Fjern" på højre side af programmet notering.

5 Vælg "Ja" eller "OK", hvis spurgt, om du ønsker helt at fjerne den trojanske fjernelse retssagen program fra din computer. Vent til bekræftelse af, at programmet er blevet fjernet.

TIPS

  • Hvis du ikke kan finde "Tilføj eller fjern programmer" ikonet, klik på "Skift til klassisk visning" øverst på menuen til venstre. I Vista vil det bare sige "Klassisk visning".
  • Brug en registreringsdatabasen renere såsom CCleaner eller RegCure at sikre, at nogen produkter efterladt i registreringsdatabasen efter fjernelse af Trojan fjernelse forsøget også fjernes.
  • Pas på trojanske fjernelse forsøg programmer. Nogle indeholder spyware eller andre uønskede programmer.

relaterede artikler