Mind Mapping Software for Kids

December 28

Mind Mapping Software for Kids


Et mind map er en farverig og levende måde at knytte stykker information sammen, hvilket har vist sig særligt populære blandt børn. Brug computersoftware til mindmapping har den ekstra fordel at forbedre et barns teknologiske færdigheder.

MindMapper Jr.

Et sind mapping software mulighed er MindMapper Jr. Det handler ikke kun tillader børn at skabe deres egne mindmaps men også præsentationer og brainstorming. MindMapper Jr. bruger online guider til at hjælpe børn skabe deres mindmaps, har et omfattende billede bibliotek og et udvalg af animerede værktøjer. Den kan også bruges til at hjælpe børnene med at lære multiplikation tabeller.

NovaMind

NovaMind har en række pakker, herunder Express, Platinum og Pro. Express program leveres med en børnevenlig brugergrænseflade, mere end 1.400 billeder og en automatisk gemme og backup facilitet. Mindmaps kan tilpasses så de passer til barnets behov og kan nemt udskrives fra til enhver ønsket størrelse.

Kidspiration

Kidspiration er et alsidigt program, der kan skabe mindmaps, begrebet kort og Venn diagrammer. Programmet giver børn til fuldt ud at tilpasse deres mindmaps, ved hjælp af deres egne symboler, billeder og ideer. Det har også et ord guide at forbedre børns læsefærdigheder.


relaterede artikler