Justering Kindle Margener

June 26

Justering Kindle Margener


Bortset fra simple portabilitet, den største fordel ved e-bøger er deres evne til at tilpasse sig dine præferencer. Når du downloader en Kindle titel, får du mulighed for at beslutte præcis, hvordan du ønsker at læse den. Kindle-enheden giver dig en masse tilpasning, men kun de fænge apps kan du nemt pille med margin justeringer. Dette kan være afgørende for at få mest muligt ud af din skærmplads på de mange konfigurationer disse apps er nødt til at rumme.

Instruktioner

1 Åbn din Kindle app og vælge den bog, du vil læse. Næsten enhver titel bør arbejde for dette, selv om det er muligt for udgivere at låse ud forskellige personlige præferencer på nyere titler. Ikke mange har benyttet sig af denne evne til andet end formatering lærebog layouts.

2 Åbn indstillingerne tekst ved at klikke på "Aa" ikonet. Denne menu gør det muligt at justere tekststørrelsen, skrifttype, linjeafstand, farvepalet og marginer. Margin ændring er ikke tilgængelig på alle enheder. IPads få kontrol, for eksempel, men iPhones ikke.

3 Vælg margin konfiguration du ønsker. Hvis du har en præference, kan du også beslutte, om din bog skal vises med en eller to kolonner per side. Vælg "Anvend indstillinger" for at gøre dette til din nye standard.

TIPS

  • Hvis du ønsker at være i stand til at justere margenerne på din Kindle eReader, den eneste måde at gøre det er at jailbreake enheden, der vil annullere garantien.