Hvordan man laver en Pie Chart på Microsoft Excel 2003

January 25

Hvordan man laver en Pie Chart på Microsoft Excel 2003


Microsoft Excel 2003 er en kraftfuld regnearksprogram, som bruges til at organisere og analysere data i let at læse rækker og kolonner. En af de bedste funktioner om dette program er evnen til at gøre grafer til at vise sammenhængen mellem data. Excel kan oprette et cirkeldiagram, som du kan bruge til at se, hvordan visse stykker af data vedrøre hele.

Instruktioner

1 Åbn MS Excel 2003. Klik på menuen "Filer" øverst på skærmen og vælge "Åbn". Gennemse mapper på computeren for at finde filen med data. Klik på filen for at vælge det og klikke på "Åbn" knappen for at åbne filen.

2 Klik på Chart knappen, som er i en værktøjslinje øverst på skærmen. Denne knap ligner et søjlediagram og vil åbne guiden Chart dialogboksen. Du kan også klikke på "Indsæt" menuen og vælg derefter "Chart" for at åbne guiden så godt.

3 Klik på "Pie" fra listen over diagramtyper i det første trin i "Figur Wizard" boksen. Vælg den type cirkeldiagrammet du ønsker for din rapport. Klik på "Næste" for boksen "Chart Source data".

4 Klik tilbage i dit regneark og fremhæve de data, du vil tegne. Dette array vil befolke i feltet "Chart Source data". Klik på "Næste" for at åbne "Chart Options" Box.

5 Klik gennem fanerne i toppen af ​​boksen "Chart Options" for at vælge, du ønsker at vise med dit diagram muligheder. Dette omfatter et diagram titel, legende, og etiketter. Når du er færdig, klik på "Næste" for at åbne boksen "Chart Location".

6 Vælg "Som objekt i", hvis du ønsker at placere diagrammet i dit nuværende arbejde ark. Vælg hvilken regneark i projektmappen, du ønsker diagrammet skal vises i. Klik på "Finish" for at vise diagrammet.

TIPS

  • Excel 2003 har også evnen til at gøre linje, kolonne, bar, område, og flere plotnings- typer. De er alle bygget på samme måde, som går gennem diagrammet guiden og fortælle programmet, hvad du vil have vist. Bruge denne funktion til at analysere data på forskellige måder.

relaterede artikler