Sådan installeres en Facebook Developer Application

April 7

Facebook apps er web-applikationer, der er indlæst på Facebook. De apps kan bygges fra enhver web-programmeringssprog, herunder C #, Java, PHP eller Python. Når din app er installeret på Facebook, vil den være tilgængelig i programmet Facebook mappe for millioner af Facebook-brugere til at bruge. Skrivning af Facebook app var den hårde del; Installation af en Facebook-udvikler app vil tage dig kun et par minutter og involverer lidt mere end at udfylde en formular.

Instruktioner

1 Upload din Facebook app til din egen hjemmeside. Du bør uploade den til en lærred URL. For eksempel, hvis dit websted er http://www.mydomain.com derefter uploade din app til http://www.mydomain.com/canvas.

2 Log ind på din Facebook-app og derefter installere Developer app på din Facebook-konto. Indtast grundlæggende oplysninger om din app i skærmbilledet registreringen vil du modtage når du installere programmet.

3 Klik på "Facebook Integration" fanen på venstre side af konfigurationen skærmen.

4 Skriv et navn til din app i Canvas Side tekstboksen og derefter skrive placeringen af ​​din hjemmesides lærred side i Canvas URL tekstfeltet.

TIPS

  • Canvas sider kan være en hvilken som helst højde, men holde bredden til 760 pixels eller mindre - ellers vil du ikke være i stand til at uploade din app.

relaterede artikler