DOCX til DOC på Microsoft Word

May 13

DOCX til DOC på Microsoft Word


Microsoft Word lader dig vælge et navn til dit dokument, og automatisk tilføjer en periode, og en række breve - en fil extension - efter filnavnet. Word 2007 eller 2010 dokumenter bære udvidelsen ".docx", og hvis du har brug for at åbne en ".docx" fil i en version af Word før 2007 - som bruger udvidelsen ".doc" - skal du installere en kompatibilitet pack først.

DOC Versus DOCX

Siden udgivelsen af ​​Word 2007, har som standard filtypen det været ".docx". "X" står for XML, hvilket betyder, at filer, der er gemt i Word 2007 og Word 2010 indeholder OpenXML kodning, som er et filformat, der øger stabiliteten og interoperabilitet mellem forskellige computer-platforme. Word 2007 og 2010 let åbne dokumenter oprettet i tidligere versioner af Word, og som indeholder en udvidelse ".doc", men at åbne en ".docx" i en tidligere version af Word kræver et ekstra trin: konvertering til et format der kan læses af en pre-XML tekstbehandlingsprogram.

Microsoft Updates

Før du downloade filen, der vil konvertere dine. "Docx" til en ".doc", er du nødt til at sikre dit system er opdateret. På din Windows Start Menu, klik på "Alle programmer" og derefter finde og klik "Windows Update". Følg anvisningerne i vinduet, der åbnes for at installere nogen "høj prioritet" opdateringer til computeren. Du skal muligvis genstarte computeren, når opdateringerne installeret. Du er klar til at installere kompatibilitet pack nu.

Compatibility Pack

For at få den kompatibilitet pack på Microsoft Download Center, og downloade den gratis fil "FileFormatConverters.exe." Gem filen på skrivebordet eller et andet let tilgængeligt sted, og derefter dobbeltklikke på filen for at installere den. Du er nu i stand til at åbne ".docx" filer i din tidligere version af Word.

Inkompatible funktioner

Når du åbner en ".docx" fil i en tidligere Word-version, nogle dokumenter funktioner ændre eller opfører sig anderledes. Nogle af de store ting at se til, er nummerering, tekst former og kasser, tekst effekter, Word kunst, temaer, skrifttyper, faner, ligninger, citater og SmartArt grafik. For eksempel, ligninger du indsætter i et Word 2010 dokument bliver grafik, som du ikke kan redigere, når du åbner filen i Word 2003.

Word Viewer

Hvis du ikke har Word på din computer, eller hvis du ikke vil installere Compatibility Pack, kan du stadig se, udskrive eller kopiere en ".docx" fil på din computer ved hjælp af en "Word Viewer." Bemærk, at du ikke kan redigere en ".docx" fil med beskueren. Hent og installer filen "wordview_en-dk.exe" fra Microsoft Download Center.


relaterede artikler