Hvorfor er Flash Drives Formateret i FAT32?

January 16

En Flash-drev er en bærbar lagerenhed, ofte med en USB-forbindelse. Den solid state-enhed er mere robust end en ekstern harddisk, som består af bevægelige dele og magnetplader. Flash-drev er normalt formateret som FAT32 partitioner.

Cross-kompatibilitet

FAT32 er en multi-konsol drev format, der kan læses af Windows samt Linux eller Mac OS. Flash-drev er generelt formateret som FAT32, så de kan transportere computerfiler og data mellem computere, der kan køre forskellige operativsystemer.

Alternativer

Nyere versioner af Windows er formateret i NTFS, som er en mere robust og sikker måde at formatere en harddisk. Men dette format er ikke bagudkompatibel med ældre versioner af Windows og er kun på tværs af kompatible i meget seneste opdateringer af Linux og Mac OS. FAT32 Flash drev kan genbruges formateret til NTFS.

Betydning

Som Flash drev er beregnet til at bruge en "Plug and Play" system af anerkendelse, er det vigtigt, at de kan læses af det maksimale antal af operativsystemer, samt forskellige versioner af disse operativsystemer. Derfor FAT32 er den bedste mulighed for at sikre, at Flash-drev er så transportabel og multi-purpose som muligt.