Sådan Clean Up Vista skrivebordsikoner

January 22

En desktop fuld af ubrugte ikoner kan gøre det svært at finde dem, du har brug for. I modsætning til tidligere versioner af Windows, er Vista ikke tilbyde en desktop rengøring værktøj. Manuelt rense din Vista-skrivebordet, når det vises rodet og sværere at navigere. En organiseret desktop gør det lettere at finde de ikoner, du har brug for og samtidig forbedre sit udseende på samme tid.

Instruktioner

1 Find de ikoner, du vil slette, på Vista-skrivebordet.

2 Højreklik hvert ikon, og vælg Slet i genvejsmenuen. Klik på "Ja" for at sende den uønskede ikonet til papirkurven. Gentag denne proces for at slette resten af ​​uønskede ikoner, eller klikke og trække ikonerne til papirkurven.

3 Højreklik på ikonet Papirkurv og vælg Tøm papirkurv. Klik på "Ja" for at rense ikonerne fra din computer.

4 Højreklik et tomt sted på Vista-skrivebordet og vælg Arranger ikoner efter. Vælg en af ​​mulighederne for at arrangere ikonerne efter navn, type, størrelse eller dato for seneste ændring.

5 Højreklik igen, og vælg Vis for at vælge enten Arranger automatisk, hvilket placerer dine ikoner på skrivebordet i sirlige rækker, eller Juster til Grid, der holder dine ikoner fastgøres ifølge en usynlig gitter på skrivebordet.


relaterede artikler