Hvordan man skriver Fails på en HL-DT-ST DVD + RW GCA-4040N

April 17

Hvis du forsøger at brænde en disk ved hjælp af din GCA-4040N model DVD + RW-disk brænder og få en "Skriv Failed" besked, betyder det, at disken udviklede en fejl under brændingen. En mangel på ledig plads på disken kunne være årsag til problemet. De data side af din disk bliver snavset eller ridset kan forårsage skrive-processen til at mislykkes halvvejs igennem. Ligeledes kan simpelthen brug for din disk, der skal formateres, før du kan fortsætte med at bruge det.

Instruktioner

1 Formater disken, du forsøger at brænde ved hjælp af Windows Stifinder. Hvis du brænder med en DVD-RW-disk eller en cd-rw-disk, som du allerede har brugt i fortiden, åbne "Computer" mappe i menuen "Start", højreklik på ikonet for disken, og klik "Format." Den "Start" knappen menu har Windows-logoet på den. Dette vil helt slette hver sidste byte af data fra disken, så din brænder for at bruge den uden fejl.

2 Kontrollér, at disken, du bruger har plads nok til at holde de filer, du forsøger at brænde. De fleste brændende programmer vil fortælle dig, før brænde begynder, hvis disken ikke er nok ledig plads, men det er ikke en garanti. Din brænder kan brænde disken til sin fulde kapacitet og derefter på "Write Error" vises, når ingen yderligere ledig plads for resten af ​​filerne. Højreklik på den mappe, der indeholder de data, du vil brænde og klik på "Egenskaber". Dette fortæller dig det samlede filstørrelse af alle de filer, du forsøger at brænde. Åbn logo Windows-menuen og "Computer" knappen, efterfulgt af ikonet for din tom disk. Dette vil fortælle dig, hvor meget plads du har tilbage på disken.

3 Rens bunden af ​​cd eller dvd, du forsøger at brænde grundigt med en ren klud. De data side af en optisk disk butikker spor i en cirkulær måde. På grund af dette, hvis en plet af snavs eller en ridse er på den ene side af skiven, men ikke den anden, din brænder held kunne bruge disken indtil det bliver til parret dækket af snavs og derefter brændingen vil mislykkes.


relaterede artikler