Sådan Konverter Macromedia Flash EXE filer til AVI

April 8

Sådan Konverter Macromedia Flash EXE filer til AVI


Adobe Macromedia Flash player er en anordning, der typisk bruges til at spille online videoer. Men Flash-filer er ikke udbredte eller understøttes af andre programmer. På grund af dette, hvis du ønsker at åbne filerne i en video-afspiller eller redaktør, du kan være nødvendigt at konvertere Flash-filen til en anden, mere bredt accepteret format, såsom AVI. Heldigvis kan dette gøres med en specialitet program downloadet fra internettet.

Instruktioner

1 Download en konverteringsværktøj til din computer. Coolutils.com tilbyder et program, der kan konvertere en Flash-video til AVI. (Se Referencer) Den gratis download forudsat er en prøveversion af softwaren, og vil kun tillade dig at gøre en begrænset mængde af konverteringer; Men hvis du kan lide programmet, kan du købe det fra webstedet for $ 29,90 (fra december 2009).

2 Klik på knappen "Download" og tillade software til at downloade til din computer. Når du er færdig, skal du dobbeltklikke på den downloadede ikonet for at starte installationsguiden. Accepter licensaftalen, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

3 Start Konverter Flash til AVI-software og trække og slippe den Flash-video, du vil konvertere til AVI i hovedvinduet.

4 Klik på "Codec" fanen og vælg "DivX". Dette er den oftest anvendte codec til Flash-filer; dog kan du nødt til at vælge en anden (hvis du var på et andet sted eller et program, der indeholder en specialitet Flash codec). Klik på "Custom" og vælge en af ​​de andre tilgængelige codecs fra listen.

5 Spring over de resterende muligheder, fordi der ikke er behov for at ændre størrelsen på dit video eller rode med lyden. Men hvis du finder AVI-fil er for stor efter du konvertere det, kan du ønsker at gå tilbage og justere størrelsen ned for at sænke mængden af ​​harddiskplads videoen fylder.

6 Vælg "Destination" og på lokationen på harddisken du vil have den konverterede fil skal gemmes til. Når du er færdig, skal du klikke på "Start" og tillade Flash-filen til at konvertere til AVI.


relaterede artikler