Sådan at frigøre plads på C-drevet i Windows XP

May 7

Sådan at frigøre plads på C-drevet i Windows XP


Hvis din C (eller "main") harddisk i Windows XP er begyndt at nærme sig sin grænse opbevaring, kan du opleve, at din computer er begyndt at sætte farten ned. Dette er fordi det tager Windows XP længere tid at vade igennem alle data på drevet for at finde de oplysninger, du (eller dine programmer) anmoder om. Hvis du ønsker at frigøre plads på C-drevet i Windows XP, har du et par muligheder, du kan overveje.

Instruktioner

1 Afinstaller alle programmer, du ikke bruger. For at gøre dette, klik på "Start", "Indstillinger" og derefter "Control Panel". Klik på "Tilføj eller fjern programmer". Klik på notering for et program, der er installeret på din computer, som du ikke bruger regelmæssigt, og klik på "Fjern" for at fjerne det. Dette er en fantastisk måde at frigøre harddiskplads uden faktisk at miste nogen af ​​dine personlige filer eller mapper.

2 Køb et flashdrev. Flash drev er små, bærbare eksterne harddiske, der er designet til at arbejde med det samme, når du indsætter dem i en USB-port på computeren. Klik på "Denne Computer" på skrivebordet ikonet og derefter klikke på ikonet for flash-drevet for at åbne det. Find filer fra dit C-drev, som du ikke ønsker at tabe og trække dem ind i denne mappe. De vil blive overført ud af C-drevet og ind på flashdrevet, frigøre plads på din primære harddisk.

3 Køb en ekstern harddisk. Disse arbejder under stort set de samme princip som et USB-flashdrev, kun eksterne harddiske har en meget større lagerkapacitet end deres små modstykker. Du kan overføre store mængder af filer til en ekstern harddisk på samme måde, som du overførte filer ud af C-drevet, og på din flash-drev.

4 Brænd filer til en cd eller dvd. Denne metode til at frigøre C-drevet plads vil kræve en cd eller dvd-brænder. Sæt en tom cd eller dvd, og derefter klikke på "Denne computer". Klik på ikonet for din brænder for at åbne indholdet af disken i et nyt vindue. Træk de filer, du ønsker at komme ud af C-drevet i dette vindue, og klik derefter på "Brænd disse filer til disk" link til rent faktisk at skrive dem til cd'en. Du vil nu have en permanent sikkerhedskopi af disse filer, som du kan få adgang til lige ved at sætte disken tilbage i din computer. Derefter kan du slette filerne på harddisken.