Legitime måder at tjene penge på Home

March 21

Der er mange legitime måder at tjene penge derhjemme, men du skal være i stand til at vide, hvilke arbejde derhjemme muligheder er svindel, og som ikke er i orden at være vellykket. Du kan skelne en reel mulighed fra et fupnummer, ved at undgå get-rick-hurtig ordninger og ikke betaler nogen for noget arbejde derhjemme muligheder.

Finde et arbejde hjemme job

En af de mest almindelige måder at tjene penge derhjemme er ved at opnå et legitimt arbejde derhjemme job. En masse mennesker tror, ​​at de fleste, hvis ikke alle, arbejde hjemme arbejdspladser er svindel. Faktisk, hvis du forskning godt nok, vil du opdage, at der er en overflod af virksomheder, der ansætter folk til at arbejde ud af komfort i deres hjem kontor. Det kan være svært at søge online for arbejde hjemme arbejdspladser, fordi du er nødt til at vide, hvordan man frasortere de falske dem fra de rigtige.

Den bedste måde at gøre dette er at tilslutte et arbejde fra hjemmet opslagstavle. En populær hjemmeside er workplacelikehome.com. Dette websted tilbyder dig fører til reelle arbejde hjemme arbejdspladser herunder kundeservice, transskription, freelance skriftligt, og mange flere. Du kan også diskutere alle aspekter af at arbejde hjemme, herunder de virksomheder, der ansætter, og virksomheder, du bør undgå.

Under Online Surveys

Mens dette ikke vil være en enorm penge-maker, er det stadig en anden måde at gøre nogle ekstra kontanter derhjemme bare ved at besvare simple undersøgelsens spørgsmål, hvis du tilmelder dig nok undersøgelse websteder. Typisk virksomheder gå af visse demografiske områder, når der tilbydes en undersøgelse. Du kan komme til at fuldføre en undersøgelse, mens du ikke kan kvalificere sig til en anden. De penge, du kan gøre fra en undersøgelse kan variere, fra så lidt som 10 cent til $ 10.

Der findes flere typer af undersøgelsen websteder, der omfatter at få betalt for at gennemgå annoncer for virksomheder; teste produkter, der giver din feedback om dem, og til gengæld at få betalt for din mening. Et par populære websteder er SurveyHead.com, YouData.com og PineconeResearch.com.

Sælge dine Elementer Online

Hvis du har elementer i dit hjem, du ikke længere har brug for, eller selv hvis du er bare interesseret i almindelighed i at sælge ting, overveje en "virtuel garage salg" som eBay eller en classifieds hjemmeside sådan Craigslist.com. Eller, hvis du er kreativ nok og ved, hvordan til hånd-lave emner, overveje at åbne en online butik. En populær hjemmeside for at gøre dette på er Etsy.com. Etsy ligner eBay, men Etsy er dedikeret til kun håndlavede produkter. Husk også, at hvis en person ikke er lokale til dig, der er at købe din vare, skal du faktor i skibsfarten enten ved at have køberen betale for forsendelse eller indarbejde udgifterne til forsendelse i prisen for selve varen.

Salg af varer online kan kræve et gebyr, såsom en udstationering gebyr for din annonce, men det er stadig en legitim måde at tjene penge fra dit hjem. Sørg for at forhøre sig om alle gebyrer forbundet med at sælge online, så du stadig gøre en fortjeneste i sidste ende.


relaterede artikler