Sådan Fix en bærbar Intern harddisk

May 5

Læs videre for at lære, hvordan man korrekt fastsætte en styrtede harddisk på din bærbare computer. Denne tilgang vil guide dig til at reparere harddisken med speciel software, der vil scanne og omformatere drevet, så du kan geninstallere oprindelige operativsystem

Instruktioner

1 Sørg for at du er enten OK med at slette al software på det skadede harddisk, eller du har alle de filer bakkes op, før du fortsætter yderligere.

2 Hent den nyeste version af boot CD (se Resources nedenfor). Du kan være i stand til at downloade filerne og gemme dem på et flash-drev, hvis din bærbare computer understøtter det. Hvis ikke, skal du bruge din cd-brænder for at lave en cd.

3 Tænd din bærbare computer med den beskadigede harddisk og indtaste dine BIOS-indstillinger. Dette kan være forskellig fra laptop til laptop, så tjek din brugermanual; men det sker normalt ved at trykke på en af ​​funktionstasterne (dvs. "F2", "F8" eller "F10") eller ved at trykke på "Slet". Den bærbare computer kan faktisk spørge dig med den rette knap, så snart du tænder for den. Når du indtaster BIOS, bruge piletasterne og kigge efter en sektion, der siger "BOOT orden." Sørg for, at startrækkefølgen enten starter med cd rom-drev eller USB-flashdrevet, afhængigt af hvilken du bruger. Gem ændringerne og afslutte. Computeren vil nu genstarte.

4 Vælg afsnittet "Hard Disk Tools" ved at rulle med din piletasterne og trykke på "Enter". Kig efter "Partition Tools" og køre programmet med navnet "PTDD Super Fdisk."

5 Kontroller harddisken for fysiske defekter ved at vælge indstillingen for en overflade test. Dette vil kontrollere alle dele af harddisken for at se om det ridset eller anden måde fysisk beskadiget. Afhængigt af størrelsen af ​​harddisken, kan dette tage et par timer. Når softwaren har bestemt, om der er fysiske skader på drevet, fortsætte til næste trin.

6 Slet alle de nuværende partitioner og forberede harddisken til en ren tavle. Vælg muligheden for at "Slet partition" og slette alle de partitioner, du ser én efter én. Følg vejledningen på skærmen for at fortsætte. Når alle partitioner er slettet, skal du oprette en ny partition ved at vælge "Opret en partition." Følg vejledningen på skærmen for at oprette en ny partition. Afhængigt af det operativsystem, du installerer, skal du vælge et filsystem. For Windows, vælg "FAT32" eller "NTFS". Softwaren vil nu oprette en ny partition og formatere drevet. Du er nu klar til en ren installation af dit operativsystem ved at genstarte og indsætte installations-cd'en.

TIPS

  • Følgende processer vil få dig til at miste alle data på din harddisk, som du er ved at lave. I tilfælde af at du har værdifulde filer på din harddisk, bruge restaurering og eller udvinding software til at hente dine data.
  • Overvej at bruge en professionel service til at hente dine filer. I fremtiden altid sikkerhedskopiere alle dine vigtige data.