Bedste Internet Fax Program

November 3

eFax gør det muligt at modtage faxer som e-mails med vedhæftede filer. Den kan også bruges til at sende faxer ved at scanne dokumenter og gemme dem som billedfiler og efterfølgende sende dem gennem særlig software til rådighed fra efax.com.

eFax tilbyder nu også telefonsvarer via e-mail service til sine abonnenter. Du er forsynet med et telefonnummer, som folk kan ringe til dig på og registrere deres talebeskeder. Disse lydfiler vil også blive sendt til dig som e-mails med vedhæftede filer.

eFax tilbyder tre typer af tjenester som beskrevet nedenfor.

typer

Gratis eFax service: Dette er den grundlæggende internet fax program, der giver dig mulighed for at modtage et begrænset antal faxer i din e-mail-konto per måned. Du må ikke sende faxer under denne plan.

typer

EFax Plus: Dette passer enkeltpersoner og små virksomheder, da det giver mulighed for at en fax via e-mail. Ingen udstyr, er der behov for telefonlinjer eller fax forsyninger. Du kan også vælge at få din egen lokale eller gratis faxnummer.

typer

Efax Pro: Dette er for højere anvendelse kunder som et større virksomheder. Du får et gennemsnit på 30 procent besparelse i efax Plus. Den leveres med to fulde år af online besked opbevaring, ekstra kommunikationsværktøjer med avancerede fax styringsmuligheder, samt gratis voice mail til e-mail.

Fordele

Den største fordel ved eFax ikke behøver en faxmaskine eller en telefonlinje.

Advarsel

Den ned side af eFax er, at du har brug for en computer, en scanner, printer og en internetforbindelse. Det kan også være trættende at skulle manuelt scanne hvert dokument og derefter uploade og gemme den på din computer for at sende en fax.


relaterede artikler