Hvordan finder man en USB-drev i Linux

September 21

Når du indsætter et USB-drev til en computer, der kører Windows, er et ikon for at drive oprettet i din computer mappe. Det er dette ikon, som du bruger til at få adgang til filerne på en bestemt drev. Når du indsætter et USB-drev til en computer, der kører Linux, et ikon for at drevet er også skabt i en meget bestemt mappe. Det er ikke sværere at finde end Windows Computer mappen, men du er nødt til at vide, hvor de skal lede for at få adgang til det.

Instruktioner

Grafisk brugerflade

1 Sæt din USB-drev i din Linux computer sag.

2 Klik på "Steder" drop-down menuen på din Linux desktop.

3 Kig mod midten af ​​den "Steder" drop-down menuen. Denne del af menuen indeholder en liste over alle drev er forbundet med computeren. Din USB-drev vil være blandt dem, der er nævnt her.

Terminal

4 Sæt din USB-drev i din Linux computer sag.

5 Åbn et nyt Terminal vindue, gennem Linux menuen "Programmer".

6 Skriv "sudo fdisk -1" i Terminal vinduet og klik på "Enter". Dette vil give dig en liste over alle drev tilsluttet computeren. Find navnet på dit USB-drev på listen, og skrive det ned til senere brug.

7 Opret en "mount point" til din USB-drev ved at skrive "sudo mkdir" i Terminal-vinduet. Når du skriver "sudo mkdir," skrive et navn til din mount point. Linux brug dette navn til korrekt montere drev, der skal ske, før du kan finde og bruge det på din computer. Hit "Enter" for at oprette din mount point.

8 Skriv "sudo mount -t vfat" i Terminal-vinduet, skal du skrive navnet på din USB-flash-drev, du fandt i trin 3, skal du skrive navnet på den mount punkt, du oprettede i trin 4, derefter skrive "-o uid = 1000 , gid = 100, utf8, dmask = 027, fmask = 137 "og klik på" Enter ". Din Terminal vindue skal ligne følgende:

sudo mount -t vfat NAVN FLASHDREV / NAVN MOUNT POINT -o uid = 1000, gid = 100, utf8, dmask = 027, fmask = 137

Din USB-drev vil nu blive monteret i Linux-operativsystem, og du kan bruge den med det samme.


relaterede artikler