Sådan køber en Home Automation System

August 20

Hvis du har set såkaldte intelligente huse med fjernbetjeninger til lys, varme og køling, sikkerhed, hjemmebiograf, og endda vindue nuancer, har du sikkert været forbløffet - og de er ikke bare tilgængelig for high-end boliger . Her er hvordan man kan sætte automatisering ind i dit hjem.

Instruktioner

1 Start fantasere. Pore ​​gennem Electronic House, Home Automation og populære Home Automation blade eller gå online for at se, hvad der er tilgængeligt. Kig på Home-Automation.org eller i Gule Sider under "Home Theater og Automation Systems." (Se Sådan hyre en entreprenør, Blikkenslager, Maler eller Elektriker.)

2 Tænk over hvad du gerne vil automatisere. Hvis du planlægger at starte i det små - med kun lys, måske - få et system, der kan udvides, når du ønsker at tilføje andre funktioner. Nogle af de mere almindelige automatiserede systemer lysstyring, opvarmning og køling, sikringssystemer og audio-video-kontroller. Hey, hvis du ønsker din ovn forvarmet automatisk, kan du gøre det gøre.

3 Beregn dit budget. Priserne kan variere fra et par hundrede dollars for grundlæggende systemer til mange tusinde dollars for hele huset automationssystemer.

4 Sørg for, at ethvert system, du overvejer at installere vil arbejde med dit nuværende ovn og klimaanlægget, sikkerhedssystem, og hjemmeunderholdning udstyr. Det kan være nødvendigt at udskifte lyskontakter, alarm controllere og termostater.

5 Placer master kontrolpanel, også kendt som hovedstation, i en bekvem, central plet. Det er her, home automation-systemer kommer sammen.

6 Overvej en powerline eller radiofrekvens (RF) styrer, hvis du installerer home automation i et eksisterende hus. Det kræver ikke ekstra ledninger til kontrol, men har tendens til at være mindre nyttigt eller fleksible end systemer, der opererer med lav spænding ledninger.

7 Få et system med eksterne fjernbetjening kapaciteter, så du kan tænde dit hjem system som du nærmer dig, tjekke dens status, når du er væk, og lukke huset, som du forlader. Fjernbetjeninger inkluderer telefon og Internet-baserede kontroller.

8 Kig efter et system med en ferie-mode. Dette sporer dine belysning mønstre, mens du er hjemme, og genskaber dem, når du er væk, så dit hus vises besat. Separate programmer for hverdage og weekender bør være standard.

9 Tjek de trådløse touch-screen-controllere for at være sikker på at de er programmerbare, giver mening, og arbejde overalt i huset.

10 Installer en nødstrømsforsyning med dit system til at opretholde tjenesten selv hvis strømmen går ud.

11 Hvis du ønsker at kombinere top-of-the-line produkter fra en lang række leverandører, sørg for at de er kompatible med hinanden.

12 Shop for et system, der giver dig maksimal fleksibilitet. De mere forudindstillede muligheder, jo bedre.

TIPS

  • Hver enkelt system, (lys, sikkerhed, opvarmning og køling, medier) er et delsystem i et samlet home automation system.
  • Det bedste tidspunkt at installere et home automation system er, når du er i bygningen eller remodeling proces.

relaterede artikler