Sådan oprettes Subtotaler i Excel

August 26

Excel-regneark er meget effektive til at organisere dine data i kolonner og rækker, eller skabe en visuel repræsentation, såsom et cirkeldiagram. Programmet opsummerer numeriske data på få sekunder, så du sparer store mængder af tid, når du har brug for at skabe en samlet værdi for en kolonne. Excel skaber også subtotaler - delvise totaler for blot nogle af dataene. Subtotaler dukke op i bunden af ​​hver sektion, mens det samlede vises nederst på listen.

Instruktioner

1 Oprette en kolonne med lignende data, såsom priser. Opret en anden kolonne, der forklarer data, såsom de måneder, hvor hver pris eksisterede.

2 Gå til "Data" fanen i værktøjslinjen, der løber vandret langs toppen af ​​skærmen. Klik øverst i den anden kolonne og vælg "Sorter A til Z" i fanebladet "Data".

3 Klik på "Subtotal" i "Outline" gruppe på den yderste højrefløj i "Data" fanen værktøjslinjen.

4 Vælg den type subtotal du vil oprette ved hjælp af "Brug Function" drop-down menuen. Excel lister "Sum" som standard, hvilket betyder, at tallene vil lægges sammen. Andre valgmuligheder omfatter "Average" og "Product".

5 Marker afkrydsningsfeltet ud for den kolonne, du vil sortere efter. I ovenstående eksempel, skal du markere feltet ud for "måneder" for at oprette en subtotal i priserne i hver måned. Klik "OK" i bunden af ​​skærmen. Ud over at skabe subtotaler for hver måneds priser, Excel skaber også en grand alt summen af ​​alle priser.


relaterede artikler