Sådan sletter du et foto af dig selv mod Nogen Facebook

March 24

Sådan sletter du et foto af dig selv mod Nogen Facebook


Du kan slette et billede af dig selv på Facebook ved at logge ind i brugerens profil, som oprindeligt uploadet billedet. Selvfølgelig, vil du sandsynligvis brug for samtykke denne bruger til at logge på den konto og slette dette billede. Når slettet, vil billedet blive fjernet fra Facebook-serveren og ikke længere ses af nogen.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser på computeren. Naviger til Facebook-side. Log ind på brugerens Facebook-konto.

2 Klik på "Profil" knappen i øverste højre hjørne af siden. Klik afsnittet "Fotos" på brugerens profilside.

3 Vælg det fotoalbum indeholder det billede, du vil slette. Rul gennem listen over billederne i albummet. Klik på det, du vil slette.

4 Klik på "Slet billede" knappen i nederste venstre hjørne af siden. Klik på "Bekræft" for at helt at fjerne billedet fra profilen.


relaterede artikler