Sådan får du en ren liste over filer med FTP

December 22

File Transport Protocol (FTP) kan du uploade og downloade filer til din hjemmeside. Hvis flere mennesker forbindelse til FTP-server, skal du opdatere visningen for at få en opdateret liste over filer. Du kan bruge Internet Explorer til at uploade og downloade FTP-filer, og få vist din liste over hjemmeside filer.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" på din computer. Klik på "Alle programmer" og derefter klikke på "Internet Explorer" genvej til at åbne din browser.

2 Skriv din FTP IP placering i adressefeltet tekstfeltet og trykke på "Enter". For eksempel, hvis den IP til din FTP-server er "192.168.1.3," type "ftp://192.168.1.3." IP-adresse til din FTP-server leveres af din hjemmeside vært udbyder.

3 Indtast dit brugernavn og password i tekstfeltet for at få adgang til FTP plads. Disse værdier er også leveret af din hjemmeside vært udbyder. Klik på Windows "Start" og vælg "Computer". Dobbeltklik på "C" drev og navigere til placeringen af ​​din hjemmeside filer.

4 Træk og slip hver fil fra "C" drev placering til åbnede browservinduet. Filerne føjes til din FTP plads. At gennemgå en frisk liste over filer, herunder dem, du netop uploadet, trykke på knappen "Opdater" i din browser.


relaterede artikler