Sådan hentes Microsoft Access Tutorials

February 26

Microsoft Access er en del af Office-værktøjer. Dette program er database management. Du kan bruge programmet til at skabe enkle applikationer uden at have forudgående kendskab til programmering. Applikationen tilbyder en række objektorienterede metoder; det er imidlertid ikke fuldt funktionsdygtig. Du kan bruge Hjælp-filen i Microsoft Access til at lære nogle af de grundlæggende; Men når du henter en Microsoft Access Tutorial vil du modtage det fulde udbytte og oplysninger, som du kan bruge til at skabe applikationer.

Instruktioner

1 Hent Adobe Reader (se Resources). Du skal bruge dette program til at læse og se PDF-filer; Microsoft Access tutorial er i dette format.

2 Gå til Microsoft Access tutorial hjemmeside (se Resources). Du kan se tutorials fra hjemmesiden eller downloade dem til din computer. Hvis du får dem, kan du se på tutorial uden at skulle logge på internettet.

3 Rul ned på siden til "Microsoft Access Tutorials:. Self-Contained pakke" Højreklik på hver af de filer, "Install.bat," "Part1.exe" og "Part2.exe." Vælg "Gem som" eller "Gem Linked Indhold Som" og tilføje dem til en bestemt mappe.

4 Åbn mappen. Klik på "Part1.exe" for at udpakke filerne til denne mappe. Gør det samme for "Part2.exe." Microsoft Access Tutorials vil være til stede.

5 Brug musen til at højreklikke på mappen. Vælg "Sort By" og derefter "Type". Alle dine PDF tutorials vil være i træk.

6 Klik på "Intro" for at komme i gang med dine Microsoft Access Tutorials.