Sådan Godkend Sims 2

July 31

Sådan Godkend Sims 2


Den oprindelige "Sims 2" spil inkluderet diskbaseret kopibeskyttelse for at reducere piratkopiering. Når "Sims 2: Bon Voyage" blev udgivet, blev kopibeskyttelse opgraderet til SecuROM, hvilket kræver online-godkendelse. SecuROM kontrollerer også dit system for emulatorer eller andre enheder, der kan gøre det muligt for brugerne at køre en ulovlig backup. Selv hvis du har en ægte kopi af spillet, vil SecuROM lejlighedsvis vise følgende fejl: ". Kan ikke Godkend Original Disc Inden Time Limit"

Instruktioner

1 Deaktiver alle virtuelle drev. En virtuel køretur emulerer en reel drev og giver dig mulighed for at montere et billede eller sikkerhedskopi, på disken. Hvis SecuROM registrerer emulatorer på dit system, kan det deaktivere dem og nægter at installere de "Sims 2" Højreklik på det drev i nederste højre hjørne og klik på "Disable" eller "Exit".

2 Fjern eksterne lagerenheder. eksterne lagerenheder er enheder som harddiske, flash-drev og andre typer af flytbart lager. Dette omfatter iPhones, iPods og smartphones. SecuROM tider opdager disse så virtuelle drev, selv om de er legitime. Højreklik på den grønne "Sikker fjernelse af hardware" ikonet på proceslinjen, og klik på "Skub ud" for hver enhed på listen.

3 Opdater spillet ved hjælp af en patch fra Simsvip.com. Patches er designet til at rette fejl i softwaren og kan eliminere fejl disk godkendelse. Hvis du har andre "Sims 2" add-ons, starte med at installere patch til grundspillet; derefter installere de resterende patches i den rækkefølge, de blev frigivet. Der er separate patches til CD / DVD og digital download-versioner af spillet.

4 Kontroller diskens overflade for snavs eller ridser. Jo længere du har haft spillet, jo mere sandsynligt er det at lide af ridser. Lette ridser kan normalt læses af CD laser, mens dybere ridser kan forårsage permanente fejl. Når læsbarheden af ​​disken er kompromitteret, vil din PC have en hårdere tid at afgøre, om det er ægte. Rengør cd'en med glasrens eller alkohol, ved hjælp af en lige bevægelse fra midten til kanten.

TIPS

  • Følg anvisningerne på Securom.com/support til at sende dem analyse fil, så de kan hjælpe med fejlfinding dit problem. Email filen som en vedhæftet fil til [email protected]

relaterede artikler