Sådan Annuller MSN Internet Service

October 11

Sådan Annuller MSN Internet Service


Hvis du ønsker at skifte til en anden internetudbyder, skal du kontakte MSN at annullere din konto. Den annullering kræver kun få minutter af din tid og er med øjeblikkelig virkning. Når din MSN-konto bliver annulleret, vil du modtage en endelige regning, som kunne ankomme inden for to uger efter din annullering dato. Du skal betale denne endelige regning at afvikle din konto og forblive i god stående med MSN. Dette er vigtigt, hvis du nogensinde ønsker at opnå ny internettjeneste med virksomheden i fremtiden.

Instruktioner

1 Tilmeld dig med en ny internetudbyder. Tilmeld dig med en ny internetudbyder for at eliminere en midlertidig periode, hvor du ikke har Internet service. Også, tilmelding online kan kvalificere dig til specielle Internet forfremmelser.

2 Annuller din MSN-konto via telefonen. Kontakt MSN på 800-386-5550. Giv MSN repræsentant med din medlem id. Af sikkerhedsmæssige årsager bekræfte dit fulde navn, faktureringsadresse og telefonnummer tilknyttet din MSN-konto.

3 Svar sikkerhedsspørgsmål vedrørende fakturering, såsom: "Hvad er de sidste fire cifre i dit kreditkort?"

4 Giv verbal bekræftelse på, at du ønsker at annullere din MSN-konto. Det er ikke nødvendigt at give en begrundelse for aflysningen, men du kan blive bedt om en. Hvis du siger du annullerer din MSN internettjeneste at nedbringe omkostningerne, kan repræsentanten bede om at overføre dig til opbevaring afdeling, hvor en specialist bedre kan hjælpe dig med at finde de bedste tilbud til dit område.

TIPS

  • Send en e-mail varsel til din kontaktliste anmelde hver kontakt af din nye e-mailadresse, hvis det er nødvendigt.
  • Kun en kontohaver kan annullere MSN Internet service.