Sådan Teach Yourself Windows CE Programmering i 24 timer

September 19

Sådan Teach Yourself Windows CE Programmering i 24 timer


Windows CE er et operativsystem, der fungerer i realtid og giver en bred vifte af støtte til mange computer-baserede enheder, der spænder fra desktops til smartphones. Den programmeringssprog bruges til CE er Microsoft Visual C ++, som er den førende udviklingsmæssige værktøj, der anvendes af Microsoft Windows-platformen. Kendskab Visual C ++ er en god start, men der er nogle forskelle i programmering til Windows CE - i modsætning til Win32 - der også skal undervises.

Instruktioner

1 Køb en Windows CE programmering manual som "Sams Teach Yourself Windows CE Programmering i 24 timer" eller en tilsvarende bog. Der er også instruktioner fra brugere online, som kan findes ved at skrive i "Lær Windows CE programmering" i nogen af ​​søgemaskiner. Du kan gøre dette ved at skrive titlen med eller uden anførselstegn i en søgemaskine og klikke på den øverste liste. Bøgerne er også tilgængelige i de lokale boghandlere. Et link til to af de mere populære bøger og sites er inkluderet i afsnittet Ressourcer nedenfor.

2 Skim gennem bogen eller online site til at forstå pensum og grundlæggende begreber. Drej til den første side i hvert kapitel og læse det indledende afsnit. Dette vil give dig et godt overblik over, hvad de kan forvente.

3 Følg trinene i bogen eller på det givne sted, præcis, og du vil være i stand til at programmere din første ansøgning inden for 24 timer.

TIPS

  • Tag tyve minutters pauser efter hver times instruktion.

relaterede artikler