Sådan oprettes flere partitioner på en USB-drev

October 25

Sådan oprettes flere partitioner på en USB-drev


Oprettelse af flere partitioner på et USB-drev kan have mange fordele: det giver mulighed for lettere administration og vedligeholdelse disk; det gør fejlfinding meget enklere, hvis korruption sker inden disken; og det øger drev stabilitet.

Typisk kan du ikke oprette partitioner på flytbare diske (med andre ord, USB-drev). Dog kan bestemt software flip den flytbare smule på et USB-drev, så Windows-operativsystemet læser det som et fast drev. Fra dette punkt, kan du bruge Windows disk management software til at oprette flere partitioner.

Instruktioner

1 Hent og installer Lexar BootIt værktøj. Lexar BootIt er et program, der vil konvertere dit USB-drev fra et flytbart drev i en fast drev.

2 Sæt din USB-drev i en ledig USB-slot. Kør Lexar BootIt.

3 Kontroller, at "Active" er markeret ud for "Partition". Hvis du har mere end én USB-drev indsat i computeren, skal du sørge for at vælge den korrekte drev.

4 Klik på "Flip Flytbare Bit". Tillad processen for at fuldføre, derefter fjerne og genindsætte dit USB-drev i USB-stikket.

5 Højreklik på "Start" og derefter klikke på "Explore". Find dit USB-drev og højreklik på det. Klik på "Egenskaber". Drevet skal læses som "Fixed Disk" eller "Lokal disk."

6 Klik på "Start", "Alle programmer", "Accessories" og derefter "Run". Skriv "diskmgmt.msc" i "Kør" dialogboksen, så klik på "Enter".

7 Vælg dit USB-drev fra listen over drev. På den nederste halvdel af vinduet, højreklik på USB-drevet, og klik derefter på "Slet partition."

8 Når processen er færdig, skal du højreklikke dit USB-drev igen og klik på "Ny partition."

9 Klik på "Næste", når "Guiden Ny partition" vises. Klik på "Primær partition" eller "Udvidet partition", afhængigt af antallet af partitioner, du ønsker. Udvidede partitioner bruge mere end fire partitioner. De fleste computerbrugere behøver kun Primære partitioner.

10 Klik på "Næste". I "Partition Størrelse i MB," input hvor stor du vil have den partition til at være (med andre ord, hvor mange megabyte diskplads USB-drevet vil bruge til den specifikke partition).

11 Tildel et drevbogstav til USB-drev partition. Klik på "Næste" og derefter klikke på "Afslut" for at oprette den nye USB-partition.

TIPS

  • Din USB-drev må ikke indeholde nogen filer, før du opretter nye partitioner, da disse data kan gå tabt.
  • Lexar BootIt er designet specielt til Lexar drev, men det vil arbejde for andre typer af USB-drev som godt. Men hvis softwaren ikke er konvertere din USB-drev til en fast drev, kan det ikke være kompatible.

relaterede artikler