Sådan beskære Fotos i Illustrator

July 30

Sådan beskære Fotos i Illustrator


Illustrator er et computerprogram, der anvendes til at konstruere og redigere grafik og tekst, som regel til brug på hjemmesider. Som sådan, kan du ønsker at beskære fotos. Men fordi det er en vektor-baserede grafik program, Illustrator har ikke en afgrøde redskab, som den, du vil finde på et program som Photoshop, som bruger raster-baserede grafik. I stedet kan du bruge to forskellige slags maske til at ændre formen på dine fotos.

Instruktioner

udsnitsmaske

1 Åbn Illustrator-programmet og derefter åbne foto, du vil beskære.

2 Fra venstre sidebar menuen, klik på den ene af de form-making værktøj - disse er placeret på knappen rektangel, som har en rullemenu for andre typer af form - eller pennen værktøj. Ved hjælp af musen, skal du klikke på dit skrivebord og skabe en figur.

3 Skift dimensioner af dit form til størrelse og form, som du ønsker dit billede til at være. Brug Pil markeringsværktøjet til at udvide og kontrakt linjer og hjørner.

4 Tryk på "Shift" -tasten og bruge Pil værktøj, du har brugt til at vælge både billedet og den form, du har oprettet.

5 Træk menu fra "Objekt" på værktøjslinjen ned, skal du klikke på "udsnitsmaske" og derefter "Make". Dette beskærer billedet til den form, som du har oprettet.

maske Gennemsigtighed

6 Åbn Illustrator og det billede, du vil beskære.

7 Åbn panelet Gennemsigtighed fra højre værktøjslinje på dit skrivebord så, fra drop-down menuen fra toppen af ​​dette panel vælg "Vis miniaturebilleder" og derefter "Vis indstillinger".

8 Vælg dit billede ved hjælp af værktøjet Pil derefter, fra Transparency panelets drop-down menu, vælg "Opret ugennemsigtig maske." Dette vil overlejre en gennemsigtighed maske, som signaleres ved en hvid firkant, over dit billede og give dig et nyt miniaturebillede på panelet for det Gennemsigtighed. Fjern markeringen i boksen i panelet mærket "Klip" og derefter klikke på denne miniature.

9 Brug en form for øje værktøj, såsom rektangel eller pennen, for at gøre en form på størrelse med afgrøden, du ønsker for billedet, skal du finde det over billedet i den ønskede position afgrøden foretaget og derefter kontrolleres igen feltet "Clip . " Du har nu beskåret størrelsen af ​​den skabte form. Ved at klikke på Opacity maske miniaturebillede i panelet Gennemsigtighed gør det muligt at ændre størrelsen og flytte billedet; masken automatisk bevæge sig med det.

TIPS

  • Du kan også bruge andre værktøjer til at skabe disse masker, såsom tekstværktøjet. Dette vil gøre dig i stand til at beskære billeder til at passe ind i dimensionerne af et bogstav eller ord.
  • Eksport af foto som JPEG gør afgrøden en fast del af den billedfil.

relaterede artikler