Sådan Tilføj musik på en CD Slide Picture Show

April 26

Sådan Tilføj musik på en CD Slide Picture Show


Musik, der er gemt som en lydfil på en computer, kan føjes til et billede diasshow at forbedre watcher oplevelse. Et billede diasshow kan oprettes på en cd eller dvd med Windows Media Center, der kommer med Windows Vista og Windows 7. Dette vil give dig mulighed for at tilføje forskellige billedfiler og lydfiler, som du er derefter i stand til at brænde som en CD / DVD diasshow.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på ikonet for Windows Media Center. Placer en tom cd eller dvd-disk i drevet på computeren.

2 Klik på "Brænd en cd eller dvd" option på skærmen. Alternativt kan du klikke på "Start" og derefter gå til "Opgaver" udvælgelse. Klik på "Brænd CD / DVD" valgmulighed.

3 Gå til "Select Disc Format" skærm. Vælg "CD eller DVD Slide Show", og klik derefter på "Næste" for at fortsætte. Indtast et navn til diasshowet, og klik derefter på knappen "Næste".

4 Gå til "Select medier" skærmen, og klik på "Music Library" valgmulighed. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Vælg musikken til brug på "Music Selection" skærmen. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

5 Klik på "Tilføj flere" option på "Review og Edit List" skærm. Vælg "Picture Library" option på "Select Media" skærm. Find placeringen af ​​billederne skal bruges til diasshowet. Klik på hvert billede, du vil bruge. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.

6 Klik på "Brænd CD" eller "Burn DVD" muligheder fra "Review og Edit" liste. Klik på "Ja", når "Start Copy" vises for at starte processen.

7 Klik på "Done" på "Afslutning Disc Creation" skærm eller vindue for at fuldføre oprettelsen af ​​diasshowet.

TIPS

  • Hvis der er en fejl, når du brænder til disken, kan cd- eller dvd-disk være dårligt og skal kasseres.

relaterede artikler