Sådan finder tastetryk Historie

June 28

Sådan finder tastetryk Historie


Når du tænker på tastetryk skovhugst, eller keylogging, kan du fremtrylle tanker om snyd ægtefæller, tilsyn medarbejder eller forældrekontrol. Disse er sikkert almindelige årsager til sporing tastetryk historie, men som teknologien hjemmeside The Register rapporter, selv FBI bruger keyoggers som en form for overvågning. Den Federal Bureau of Investigation brugte en tastetryk logger at høste beviser om Nicodemo S. Scarfo Jr. og hans mafia-aktivitet i begyndelsen af ​​2000'erne. Du kan installere et program på en computer i dit hjem eller forretning til at spore tastetryk historie.

Instruktioner

Software

1 Hent og installer et tastetryk logger program på din computer. Uafhængige websites såsom Overvågning Software giver anmeldelser og vurderinger af tastaturloggere der er gratis eller købes. Følg alle instruktioner eller beder installationen værktøj giver.

2 Åbn keylogger program, og følg eventuelle anvisninger til at tilpasse indstillingerne. Keyloggers såsom REFOG har muligheder for at skjule ikonet programmet fra skrivebordet, hvis du ønsker at køre keylogger uden andre vide.

3 Tryk på den relevante knap eller link at indlede keylogger, når du ønsker det til at køre. Det kan være, før en anden person logger på computeren eller før en periode, hvor ingen bør bruge det.

4 Få adgang til programmet for at afgøre tastetryk og andre computer aktivitet.

5 Tryk på den relevante knap for at deaktivere keylogger, når du ikke har brug for det til at køre. Dette kan være, når du har tilstrækkelige oplysninger, eller når du bruger computeren, og behøver ikke at spore tastetryk.

Hardware

6 Køb en hardware keylogger. Elektronik butikker, online forhandlere som Amazon og specialbutikker sælge disse enheder.

7 Installer hardwaren på din computer eller et system. SpyCop, producenten af ​​privatlivets fred software, forklarer en type af keylogger, der er "på størrelse med en AA-batteri, der er tilsluttet på linje med dit tastatur."

Sæt denne stil keylogger ind på din computer og derefter slutte tastaturet ind i den anden ende af keylogger. Du kan også købe keyloggers, som du forbinder mellem en USB-port og USB-tastatur, såsom USB keylogger sælges af KeyDemon. Virksomheden beskriver deres produkt som havende "2 Gigabytes hukommelseskapacitet, organiseret i en avanceret flash FAT-filsystemet"

8 Følg producentens anvisninger for at hente tastetryk historie. For eksempel Keydemon brugere trykke på en tre-tastekombination for at få adgang til tastetryk log.

9 Afinstaller dit keylogger når du ikke længere har brug for det. Ifølge SpyCop, nogle hardware keyloggers kræver, at du slukke computeren, før du fjerner hardwaren. de KeyDemon hjemmesider forklarer dog, at du kan afinstallere deres keylogger "selv med computeren op at køre."


relaterede artikler