Hvordan kan jeg konvertere MP4 filer til MP3-filer med freeware?

December 26

En MP4 er en MMS-fil, der kan lagre digital lyd- og videoindhold. Mange populære pc-medier programmer er ikke i stand til at konvertere MP4s. For at konvertere en MP4 til MP3-format, skal du downloade og installere et medie konvertering program. Der er en håndfuld nemme at bruge freeware konvertering programmer online.

Instruktioner

Enhver Audio Converter

1 Hent og installer "Any Audio Converter" freeware program. Når installationen er færdig, skal du åbne programmet.

2 Klik på "Tilføj medie filer" knap på værktøjslinjen. Du kan også importere mediefiler ved at klikke på fanen "File" og vælge "Tilføj medie filer" valgmulighed. Du kan bladre igennem dine mapper, og find den MP4 fil, du vil konvertere. Klik på "Åbn".

3 Klik på "Profil" drop-down menuen og vælge "MP3 Lyd."

4 Klik på fanen "Filer" og vælg "Indstil Output Folder". Vælg en eksisterende mappe eller oprette en ny destinationsmappe til din konverterede fil. Klik på "OK".

5 Klik på knappen "Convert" på værktøjslinjen. Din MP4 vil automatisk konvertere til MP3 format og gemme til din valgte output mappe.

Konverter MP4 til MP3

6 Hent og installer "Konverter MP4 til MP3" freeware program. Start programmet, når installationen er færdig.

7 Klik på "Tilføj MP4" knappen på værktøjslinjen. En meddelelse vises. Klik på filen drop-down menuen og vælge "MP4". Find MP4-fil på din computers harddisk og klik på "Åbn".

8 Klik på "Konverter til MP3" knappen på værktøjslinjen. Vælg et output mappe til din konverterede fil. Hvis du vil oprette en ny mappe, skal du klikke på "Opret en mappe" -knappen. Når du har valgt et output mappe, klik på "OK." Din fyld vil automatisk blive konverteret og gemt i dit valgte mappe.

Gratis M4A til MP3 Converter

9 Hent og installer "Free M4A til MP3 Converter" program. Efter installationen, skal du åbne freeware program.

10 Klik på "Tilføj filer" knappen på værktøjslinjen. Find den MP4 fil, du vil konvertere, og klik på "Åbn".

11 Klik på "Output Format" drop-down menuen og vælg "MP3" valgmulighed.

12 Vælg en af ​​option output mappe i "Output Folder" rude. Du har mulighed for at holde det samme input mappe eller vælge en ny. Hvis du markere feltet ud for "Angiv mappe," klik på mappen ikonet lille til at finde din destination mappe. Klik på "OK".

13 Klik på knappen "Convert" på værktøjslinjen. Din MP4 fil vil automatisk konvertere til MP3-format og gemme på din valgte destination mappe.


relaterede artikler