Sådan Uddrag PDF-filer til Word

February 4

Fordi en PDF-fil kan ses med en gratis download fra Adobe, er det blevet en standard metode til at distribuere formaterede dokumentfiler via software medier, e-mail og internettet. Men filen kan ikke redigeres, medmindre det er udvundet i et tekstbehandlingsprogram format som den, der bruges af Microsoft Word. Heldigvis findes muligheder for en sådan omdannelse.

Instruktioner

Online: PDF Online

1 Gennemse en online converter som PDF Online, der undgår at skulle downloade et program, der kan indeholde malware.

2 Klik på fanen PDF2Word Online og derefter klikke på "Browse" for at angive den PDF-fil, du vil konvertere.

3 Klik på "Upload og Konverter" for at konvertere filen. Luk ikke websiden under konvertering. Men du kan åbne andre websider. Den konverterede fil vises som et link til en komprimeret fil.

4 Højreklik på linket og vælg "Save Link As" for at downloade Word-fil på dit system.

Gratis: PDF til Word Doc Converter

5 Hent, installere og køre en gratis converter ligesom Gratis PDF til Word Doc Converter, som giver konverteringer uden at oprette forbindelse til internettet.

6 Klik på "Browse" under Vælg PDF-fil til at indlæse filen ind i programmet. Angiv en placering til Word-filen ved at klikke på "Browse" under Output Doc fil. Vælg optioner efter behov.

7 Klik på "Konverter til Word-dokument" for at udtrække dokumentet. En statuslinje vises do vise forløbet af konverteringen.

8 Åbn Word-filen og rette eventuelle fejl efter behov. Fordi softwaren er gratis, vil udvinding være tilstrækkelig, men ikke perfekt.

Betalt: DeskUNPDF Professional

9 Køb, downloade og installere et kommercielt program som DeskUNPDF Professional, som har en gratis prøveperiode på hjemmesiden. Fordi programmet er en professionel indsats, det konverterer filer næsten uden at kræve kontrol og oprydning bagefter.

10 Sørg for, at "doc" er valgt i Microsoft Office drop-down under Output. Accept af forandring andre standardindstillinger efter behov.

11 Klik på "Åbn" for at indlæse dokumentet i softwaren. Du kan bladre gennem hele dokumentet for at sikre, at det er korrekt.

12 Klik på "Konverter" for at udpakke filen til Word. Den konverterede fil vises i mappen med den oprindelige PDF.


relaterede artikler