Sådan deaktiveres Kopier og sæt ind i en e-bog

February 23

En elektronisk bog eller e-bog, er en digital version af en fysisk bog, der kan distribueres elektronisk. Efter at have skrevet en e-bog, en af ​​de vigtigste ting, du skal gøre, er at deaktivere funktionen, der giver brugerne mulighed for at kopiere bogen. Dette vil forhindre brugere i at kopiere indholdet af din bog til deres egne formål, såsom ompakning og salg af din bog som deres eget arbejde. De fleste eBook oprettelsen software har en indbygget mulighed for at forhindre brugere i at kopiere og indsætte indhold.

Instruktioner

1 Start din eBook oprettelsen software. Adobe Acrobat, Calibre og ebookgold er eksempler på eBook oprettelsen software. Klik på "File" på menulinjen, vælg "Open" og navigere til den eBook, du ønsker at sikre. Dobbeltklik på filen for at åbne den i programvinduet.

2 Klik på "Egenskaber" og vælg "Indstillinger" eller "Avanceret" i menulinjen, afhængigt af programmet. Selv om hver softwareproducenten er anderledes, de beskæftiger en lignende metode til at deaktivere eBook kopiering.

3 Vælg "Sikkerhed" eller "Indstillinger" fra drop-down listen og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Aktiver kopiering," "Aktiver Print og kopi" eller "Aktiver kopiering af tekst, billeder og andet indhold." Den nøjagtige ordlyd af sætningen for at aktivere kopiering vil afhænge af softwareproducenten.

4 Klik på "Gem" eller "OK" for at gemme ændringerne.


relaterede artikler