StarCraft Trigger Hjælp

March 16

"StarCraft" er et real-time strategi spil, der blev udgivet i 1998. Et bemærkelsesværdigt aspekt af spillet er, at det tillader spillere at oprette brugerdefinerede spil ved hjælp af kortet editor. Dette kort editor er inkluderet i spillet, og spillerne bruge det til at designe nye kort eller for at skabe komplicerede spil i "StarCraft" univers. Disse spil havde ofte en helt anden fornemmelse end normale "nærkontakt" -stil spil. Disse tilpassede kort brugte udløser snarere end komplicerede programmeringssprog til at tillade de fleste mennesker til at forstå kortet beslutningsproces.

Timing spørgsmål

En gang hvert andet sekund, vil alle dine udløser forsøge at skyde. I løbet af denne tid, vil de fyre i den rækkefølge, de er angivet i menuen afspiller, startende med Player 1. På grund af dette, kan spillere med lavere tal har en lille fordel, hvis alle forsøger at nå en tærskelværdi på samme tid . Nogle udløser løse med det samme, mens andre tager tid. Oprettelse enheder kan tage op til 100 millisekunder, så du kan være nødvendigt at inkludere en mindre forsinkelse med din udløser.

Anvendelse Egenskaber for at Triggers

Tilpassede kort normalt indebære at spille ved hjælp af kun ét tegn eller "gyde" enheder snarere end at spille den traditionelle nærkontakt spil. Enheder der anvendes til disse spil har brug for ofte skal ændres på en eller anden måde. Du kan bruge udløsere til at ændre egenskaberne for de enheder, der opfostrede eller oprettet i løbet af spillet. Disse modifikationer kan tegn, der skal indhyllet eller bestrålet, eller at få deres hit point eller skader ændret.

Skifter

Selvom kortet editor forsøg på at undgå at forlade sig på et programmeringssprog, betyder det anvender lignende logik. Skifter er booleske udsagn, der refererer til en udløser være tændt eller slukket. Du kan bruge disse parametre til at ændre gameplay baseret på, hvad der er sket hidtil i kampen. Hvis en helt dør, kan en udløser få ham til at komme tilbage, eller det kan ændre missionens mål.

Set Alliance Trigger

Du kan oprette en hel kampagne missioner ved hjælp af kortet editor. Tilpassede kampagner kan have omfattende historier og komplicerede målsætninger. I løbet af disse spil, vil du ofte finde allierede i midten af ​​missionen. Du kan bruge udløsere til at skabe alliancer i løbet af spillet. Disse udløser kan alliere kun to spillere ad gangen. Hvis du har brug for en større alliance, skal du oprette en udløsende faktor for hver spiller.


relaterede artikler