Hvordan kan du vide, hvis nogen Fjernet deres konto på Facebook?

February 18

Når nogen sletter sin Facebook-konto, alle spor af hans Facebook-profil forsvinder fra stedet permanent. Som et resultat, at den eneste måde vide med sikkerhed, hvis nogen slettet sin konto er at søge alle områder af webstedet for en fortegnelse over det. Hvis du ikke finder nogen, du ved, at han har slettet sin konto og ikke længere bruger Facebook.

Instruktioner

1 Log ind på din konto og gå til din profilside. Klik på "Friends" knappen placeret over de første 10 venner, der er anført på din konto. Indtast navnet på den ven, du mener slettet sin konto. Hvis den ikke vises, kan din ven har slettet sin konto.

2 Skriv hans navn ind i "Søg" feltet øverst Facebook vinduet og klik på "Enter". Hvis hans navn ikke vises nogen steder i resultaterne, kan han har slettet sin konto.

3 Skriv personens Facebook URL i browserens "Address Bar" og klik på "Enter". Hvis du får en "Siden blev ikke fundet" fejl, har han slettet sin konto.


relaterede artikler